android-logo-imageAm placerea de a va prezenta 5 dintre cele mai faimoase mascote care exista pentru firme din industria tehnologia, de asemeni si povestea lor.

1. Domo de la NHK

Domo este monstrul mascota infricosatoare de la Japan NHK-TV. Creata de animatorul Tsuneo Goda, creatura maro a aparut pentru prima data in reclamele de animatie. Creatorul sustine ca intr-o noapte, era treaz tarziu si a inceput sa deseneze cercuri, patratele si forme geometrice generale, uitandu-se la ele i-a venit in cap o poveste si asa a aparut Domo. Mini-monstrul este acum faimos in propriile drepturi, infatisand marfa si benzi desenate.

2. Tv-ul lui TiVO

Oricine detine un set TiVo va recunoaste mascota care zambeste tot timpul, datorita determinarii Michael Cronan. Acesta spune ca a vrut sa creeze ceva cu acelasi fel de identitate, care o sa devina recunoscuta la fel cum sunt urechile de soarece pentru Disney. O mascota care arata ca un televizor era evident calea, asa ca Michael a pus un zambet sub logo si adaugat urechi de iepure, ca un vintage pentru micile ecrane, iar in cele din urme a adaugat piciorusele.

3. Android

TiVO avea un televizor si Android era evident un android. Designer-ul Irina Blok a creeat robotul verde pe cand lucra la Google in 2007, inspirata de pictogramele cu barbati si femei gasite pe usile de la baie.

4.Iepurele Energizer

Energizer a fost mina de aur a mascotelor cu omniprezentul iepuras cu ochelari care face sport in sandale. Pentru ultimii 25 de ani, acest animal a batut tobele in reclame si a mutat produsele in compania de baterii.

Mascota a fost realizata in 1989 pentru a invinge reclamele de baterii de la Duracell, care aveau in prim plan tot iepuri roz. Artistul Eric Allard a realizat un concept, insa acesta a inceput sa creasca in popularitate, crescand si crescand.

5. Yeti de la Yesware

Yesware este totul despre yeti. Serviciul de email productiv a dezvoltat monstrul tont verde pentru a reprezenta prietenoasa cultura a companiei, fiind realizat de Eileen Ani, designer-ul si inginerul de la Yesware.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *