casnicie

Chiar daca intotdeauna la inceput de drum lucrurile promit a fi perfecte, de foarte multe ori acestea iau o intorsatura neasteptata pe parcurs si aduc rezultate dezastruoase. Asta nu este o regula insa, in niciun caz. O casnicie afectata poate fi destul de dificil de reparat, in conditiile in care apar greseli la unul sau la ambii parteneri.

Cu toate acestea, nu este un lucru imposibil de realizat. Din contra, cu putina vointa si implicare totul devine posibil. O casatorie se bazeaza initial pe respect si pe iubire, insa cand acestea scad in intensitate, gelozia si neincrederea devin cele ce ii conduc pe soti.

Pentru a nu recurge insa la diversi avocati pentru divort Cluj, cel mai indicat este sa ii oferi casatoriei tale sansa de a reveni cum a fost la inceput. Pentru a putea face acest lucru cat mai eficient posibil, ai nevoie sa te inarmezi cu rabdare si dragoste.casatorie

  • Arata-i persoanei iubite ca inca iti pasa de ce se intampla intre voi si ca iti doresti sa faci tot ce e posibil pentru a repara relatia. Chiar daca poate nu tu ai fost cel care a gresit, a sosit momentul sa lasi orgoliul la o parte si sa incerci sa fii mai bun. Aratandu-i ca iti pasa va ajuta foarte mult la construirea unei relatii mai solide.
  • Fii rabdator! Oricat de dificil poate parea, atunci cand ai rabdare cu persoana alaturi de care ai decis sa iti petreci viata, aceasta te poate surprinde in moduri la care nici nu te-ai gandit.
  • Alege sa o surprinzi, din cand in cand, cu mici cadouase. Acestea nu trebuie sa fie neaparat costisitoare. Poate fi numai ceva simbolic, atat timp cat perechea ta stie sa aprecieze gesturile frumoase, lucrurile vor deveni mai bune pentru voi.
  • Invit-o in oras! Daca a trecut atat de mult timp de cand nu ai mai facut asta incat nu iti mai amintesti, ar cam trebui sa iti faci curaj si sa ii oferi o cina romantica la un restaurant decent. Asta va poate ajuta sa va apropiati din nou.
  • Familiile in care exista si copii au cel mai mult de suferit de pe urma unui divort. Din acest motiv, ar trebui sa nu pierzi din vedere acest aspect. Din contra, ar trebui sa lupti mai mult pentru ceea ce iubesti, sa incerci cu toate puterile sa iti impaci sotia si sa o multumesti. Trebuie sa o faci chiar daca asta implica o renuntare la propriul eu si la personalitate.

Casatoria este cea mai importanta, iar daca exista o posibilitate cat de mica pentru a o repara, ar trebui sa profiti din plin de asta. Divortul ar trebui sa fie ultima voastra varianta, pentru ca de obicei acesta lasa in urma suflete singuratice si goale.

Incearca sa ii amintesti celei pe care o iubesti de dragostea care v-a legat la inceput si ca aceasta inca mai este acolo. In cazul in care consideri ca nu te descurci pe cont propriu sa o recuceresti, exista si varianta de a apela la un consilier de cuplu. Acesta iti poate fi de real folos. Ideea e sa nu dai cu piciorul la ceva ce ai reusit sa construiesti dupa atata timp. Oricand exista o rezolvare pentru orice!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *