Ai nevoie de mai mult timp cu tine

Fata mediteazaScrie un jurnal. De ce ? Fiindca poti sa scrii din inima si nimeni nu va putea sa vada cum te simti. Plangi, razi, gandeste-te inapoi in timp sau inainte, gandeste-te la un sentiment. Scrie toate acestea undeva, ai putea folosi aplicatii gratuite pentru a face acest lucru de pe telefon sau tableta, aplicatiile sunt rapide, usor de folosit si sigure.

Citeste o carte pe care obisnuiai sa o citesti cand erai copil. Vei calatori in timp si iti vei aduce aminte de atunci cand erai doar un alt copil ce era liber de toate complexitatile vietii. Daca nu este copilaria ta, alege orice moment din viata ta cand te-ai simtit cu adevarat fericit si amesteca-l cu prezentul.

Scrie pentru un site de acest gen. Nu numai ca ajuti alti oameni, dar probabil rezolvi propriile probleme in acelasi timp. Cand ne gandim prea mult la propriile probleme, tindem sa pierdem strategia pentru a rezolva. Dar cand vrei sa ajuti pe altcineva ca tine, pentru a le arata calea potrivita, descoperi propriile.

Simte-te ca un sef, chiar daca nu esti unul. Esti seful propriei tale vieti. Incepe sa completezi scopuri, simte-te inteligent. In calea ta spre scoala, liceu, birou, ia-ti o cafea, o briosa sau pur si simplu un fruct. Gandeste-te la ce trebuie sa realizezi astazi si fa-ti un plan de joc in calea ta. Tine-te de acest lucru si simte-te mandru de ceea ce ai facut. Acum mergi inapoi acasa, relaxeaza-te si planuieste pentru urmatoarea zi. Continua sa faci acest lucru si pe termen lung, iti va stimula increderea si te va face mai rezistent cu lumea. Limiteaza folosirea site-urilor de retele sociale in asa fel incat sa nu fii distras de ceea ce realizeaza altii, fiindca acest lucru tine in totalitate de tine. Incearca sa contribui la casa ta, institutia, orasul, statul, tara ,continentul si lumea. Te vei simti activ si productiv.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *