funerarenonstop-bucuresti.ro

Alegerea sicriului potrivit si criterii de urmarit

Pentru ca serviciile funerare sa fie complete si slujba inmormantarii sa fie demna de cel trecut in nefiinta, se impune o organizare corespunzatoare. Fiecare detaliu conteaza, iar sicriul este cu siguranta un articol de importanta majora, necesar a fi atent ales din diversitatea de optiuni.

Lemnul este materialul de baza in confectionarea acestui articol pentru inmormantare. Este locul in care va fi depus trupul neinsufletit si se doreste a fi unul adecvat, suficient de incapator, dar totodata si elegant, din respect pentru ceea ce a fost raposatul cand era in viata.

Achizitionarea sicriului trebuie asadar sa fie realizata in functie de o serie de criterii, care sa bifeze atat un material calitativ, cat si culori, dimensiuni si un aspect pe masura.

Avand in vedere diversitatea modelelor de sicrie oferite de funerarenonstop-bucuresti.ro sau de alte firme specializate, intocmirea unei liste de criterii pentru alegere este ideala.

  • Dimensiunile sicriului

Macar aproximativ trebuie sa fie cunoscute acestea, respectiv si greutatea celui trecut in nefiinta pentru a putea realiza un sicriu corespunzator. Sunt sanse destul de mari ca ceea ce exista in portofoliul firmei de pompe funebre sa nu suplineasca nevoile, motiv pentru care reorientarea trebuie sa fie o optiune.

Cand dimensiunile sunt nu sunt cele potrivite, transportarea sicriului devine problematica, iar misiunea celor ce se ocupa cu mutarea acestuia este ingreunata. Pentru a evita deci astfel de situatii, alegerea unui sicriu dupa dimensiunile si greutatea celui decedat este o recomandare.

Sfat: pentru persoanele cu o constituie mare in zona umerilor sunt potrivite modelele cu 6 colturi, fiind special concepute in acest sens, sau in cazul celor cu o constituie totala mare.

  • Dimensiunile locului de inhumare

De asemenea este necesar a alege sicriul in functie de spatiul locului de inhumare, de dimensiunile acestuia. Poate fi vorba despre cripta, cu dimensiunile sale specifice, de o groapa fara constructie sau de un cavou.

  • Culoarea sicriului

Diversitatea optiunilor din prezent face posibila alegerea sicriului si dupa culoare, respectiv dupa nuanta specifica lemnului. In acest sens fiecare se poate orienta dupa ceea ce considera mai potrivit din punct de vedere personal din gama de sicrie oferite de funerarenonstop-bucuresti.ro.

In cele mai multe dintre cazuri insa, preferintele vizeaza mahonul, aceasta fiind una dintre cele mai solicitate nuante pentru sicriu. Un trend ca sa spun asa de actualitate este cel al sicriului bej, de obicei ales pentru partea feminina.

  • Accesoriile specifice

Cu toate ca in general sicriele sunt accesorizate cu cele necesare – panza specifica, pernuta etc, este bine a verifica daca acestea sunt incluse in pretul sicriului, respectiv daca vin la pachet cu acesta. In caz contrar, achizitionarea lor separata trebuie de asemenea realizata. Exista posibilitatea de a opta pentru un sicriu mai complex, care dispune de crucifix si manere, de exemplu. Astfel de accesorii constituie cu siguranta o cale de a oferi o nota de solemnitate articolului.

Nu in cele din urma, pretul este un aspect care ar trebui sa dicteze alegerea sicriului. Acesta depinde de calitatea materialului utilizat, de aspect, dar si de alte detalii, transmise de firma de pompe funebre in cauza. Daca vrei sa faci o achizitie rentabila si sa asiguri celui drag un loc de veci corespunzator, intra pe funerarenonstop-bucuresti.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *