Amazon Fire TVFacand parte dintr-un efort de a aduce Amazon Fire TV in cat mai multe sufragerii posibil, compania ofera catorva consumatori, un trial gratuit de 30 de zile a set-ului de top box conectat la internet. Potrivit celor de la Re/code, Amazon alege participanti si ii trimite un email promotional cu o invitatie. Daca ati primit acest email de la Amazon, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aplicati ofertei si sa o verificati. Amazon iti va trimite tab-ul deocamdata, nici macar nu trebuie sa platesti transportul.

Promotia cutiei Fire TV de 100 de dolari, vine la aproape 2 luni dupa ce a debutat prima data cu speranta de a invinge Apple TV, Roku, chiar si Xbox One. Dispozitivul, ce foloseste cautarea prin voce cand vorbesti in telecomanda, serveste ca si o consola de gaming, si vrea sa preia frustrarea de scrolling si clicking pentru scrisori cu o grila alfabet pentru a gasi continut. De asemenea vine cu un procesor quad core, 2 gb RAM si o placa video dedicata pentru scopuri de gaming. Amazon a spus ca Fire TV este de 3 ori mai puternic decat Apple TV.

Telecomanda, ce seamana cu un hibrid al telecomenzii Apple TV si telecomanda originala al lui Boxee, este bazata pe Bluetooth si costa in plus 40 de dolari.

Daca tii mai dispozitivul trial pentru mai mult de 30 de zile, Amazon vor presupune ca vrei sa il pastrezi si iti vor lua banii pe acesta de pe card-ul pe care l-ai pus. Dar avand invedere ca este gratuit pentru o luna intreaga, in timp ce te decizi daca se potriveste stilului tau de viata, este o afacere inteligenta de incercat.

De aceea, eu unul as incerca cat mai curand dispozitivul „Amazon Fire TV” pentru a fi la curent cu toate caracteristicile si toate avantajele pe care ni le pune la dispozitie.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *