Amber Heard, nevasta celebrului actor Johnny Depp, a fost acuzata de autoritatile australiene de introducerea ilegala a celor doi caini ai cuplului pe teritoriul australian. Aceasta a fost pusa sub acuzatie deoarece nu a declarat autoritatilor vamale australiene ca, cuplul era insotit de doi caini din rasa Yorkshire Terrier.

Australia are o politica foarte stricta din acet punct de vedere: introducerea ilegala de animale pe teritoriul Australiei atrage dupa sine o pedeapsa de aproape 10 ani de inchisoare sau o amenda de 75.000 de dolari americani, iar prezentarea unor acte false in fata autoritatilor inseamna o amenda de 8000 de dolari americani.

Celebra actrita din filmul Magic Mike XXL- care a fost lansat pe marile ecrane recent, a primit o somatie care o obliga pe aceasta sa se prezinte in fata tribunalului din Australia. Acuzarea sustine doua ilegalitati facute de actrita: introducerea ilegala de animale in Australia si prezentarea de acte false in fata autoritatilor.

Cei doi caini din rasa Yorkshire Terrier, care au ajuns in Australia insotiti de Amber Heard la bordul unui avion privat, au fost evacuati din Australia cu un alt avion si au revenit cu bine in Statele Unite. Filmarile de la lungmetrajul „Piratii din Caraibe 5/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” au debutat in luna februarie.

Cine este Amber Heard

Amber Heard este o actrita si un fotomodel american si si-a facut debutul in lumea filmelor prin drama Friday Night Lights. Ea l-a intalnit pe actorul Johnny Depp la filmarile The Rum Diary si a inceput o relatie cu el in 2012. Pe 4 februarie 2015, Heard s-a casatorit cu Depp intr-o ceremonie civila privata la casa lor din Los Angeles.

Actrita va trebui sa apara in fata Tribunalului din statul australian Queensland pe 7 septembrie. Sotul ei, actorul Johnny Depp, s-a aflat in ultimele luni in Australia, unde a filmat urmatorul lungmetraj din franciza cinematografica „Piratii din Caraibe”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *