Battlefield-4-Naval-StrikePe 25 Martie, membrii premium al jocului Battlefield 4 de pe console vor fi capabili sa experimenteze batalia de pe mare in cel de-al 3-lea pachet de expansion pentru Battlefield 4. Battlefield 4 Naval Strike duce lupta intensa si dramatica de pe apa introdusa in Battlefield 4 in alte 4 locuri noi din marea din sudul chinei introducand de asemeni si un nou mod de joc si un vehicul.

Cu toate acestea lansarea pentru PC al lui Naval Strike a fost anulata. Acestia sustin ca au gasit probleme si trebuie rezolvate. Calitatea este prioritatea numarul unu si nu vor lansa Battlefield 4 Naval Strike  pana nu va atinge nivelul maxim de calitate posibil. Dupa ce au confirmat data pentru PC, vor asigura jucatorii pe canalul lor oficial.

Expansionul va include:

4 harti noi noute :

  • Lost Islands : Deschide un avion de pasageri prabusit si captureaza orasele de pescari de pe insulele tropicale.
  • Wave Breaker : Lanseaza un submarin asupra inamicilor tai in timp ce te infiltrezi in baza navala sau fugi intre docurile de transport maritim si insulele stancoase pe aceasta harta masiva.
  • Nansha Strike : Incepe razboiul asupra marilor furtunoase in cea mai mare intindere oceanica dintr-o harta Battlefield.
  • Operation Mortar : Ataca un resort parasit de la marginea unei stanci, sau pierde-te in privelistile minunate din aceasta harta.

De asemeni Battlefield 4 Naval Strike iti permite sa retraiesti modul clasic Titan Mode din Battlefield 2142 cu noul mod de joc Carrier Assault. Obicetivul este sa distrugi carrierul echipei inamici inainte de a se infiltra si a o distruge pe a ta. Incepi intr-o lupta de mare amploare de pe mare, pamant si vehicule controland harta.

Lupta bazata pe apa a fost intotdeauna o parte vitala a razboiului din Battlefield si cu introducerea vehiculului amfibie hovercraft, noi posibilitati de a domina inamicul apar in cale. Pe langa asta o sa ai parte de 5 noi arme, 2 ustensile aditionale si 10 misiuni.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *