actioncamera
actioncamera

Camerele wireless cu diferite posibilitati de fixare si montare ofera pasionatilor de aventura si andrenalina solutia perfecta pentru a-si inregistra incursiunile. Utilizate in diverse scopuri, de practicanti ai sporturilor (obisnuite sau exterme), de combatanti militari si in cadrul altor profesii, sunt ideale cand vine vorba de filmarea din perspectiva first-person.

In special cei pasionati de aventura apeleaza la astfel de dispozitive, ce pot fi montate si utilizate pentru inregistrare chiar pe casca . Astfel aceasta primeste rolul suplimentar de suport pentru astfel de camere, pe langa cel de protectie.

Camerele pentru casca se potrivesc perfect dimensiunilor castii de protectie, fiind purtate de obicei la nivelul ochilor sau putin mai sus, pentru ca filmarea sa fie cat mai realista si sa ofere si celor ce vizioneaza aceeasi experienta pe care a avut-o posesorul. Tehnica a evoluat considerabil si in acest domeniu, asadar dimensiunile si greutatea acestor camere s-au redus considerabil, pentru a facilita purtarea lor.

Denumite si camere de actiune, ofera o perspectiva foarte reala a experientelor filmate, de la evenimente sportive la offroad-uri, de la sporturi extreme la simple drumetii si asa mai departe. Astfel de camere de actiune pot fi achizitionate si de pe www.actioncamera.ro, unde orice impatimit de andrenalina ce vrea sa isi inregistreze intr-un mod cat mai realist experientele poate alege dintr-o gama variata de produse, suporturi de fixare si carcase de protectie.

Aparitiile de ultima generatie in domeniul camerelor de actiune aduc multe facilitati utilizatorilor, dintre care enumeram:

 • meniuri on-screen
 • display-uri touchscreen
 • rezistenta sporita la socuri si conditii atmosferice
 • claritate sporita prin rezolutii ajustabile
 • calitate foarte buna a imaginii
 • rezolutii UHD (ultra-HD), frame-rate-uri ridicate
 • conectivitate Wi-Fi si bluetooth
 • facilitatea de highlight – marcarea momentelor esentiale la inregistrare pentru un proces de redare si editare mai usor
 • calitate audio de o inalta performanta
 • unghiuri de filmare foarte largi
 • submersibilitate pana la 40 metri adancime

Acestea si multe alte avantaje si facilitati recomanda camerele de actiune tuturor celor ce vor sa isi inregistreze experientele din perspectiva primei persoane. Camerele foto sau video normale te pot incomoda, de cele mai multe ori drumetiile sau incursiunile in natura nu se preteaza fotografiilor de grup, efectiv vrei ca ceea ce ai vazut, senzatiile pe care le-ai avut si trait sa fie transmise perfect si celor ce vor viziona ulterior.

Camerele video de actiune ofera aceeasi capacitate de filmare ca si orice alta camera video de mana. Au o autonomie ridicata si permit pasionatilor de natura, sporturi si locatii pitoresti sa surprinda esenta momentelor speciale prin care trec.

O camera de actiune poate fi o idee foarte buna de cadou, este chiar o alegere ideala, pentru o persoana pasionata de aventura si andrenalina. Cunosti o persoana ce indrageste drumetiile montane cu bicicleta? Ofera-i o camera de actiune cadou, pentru a-i face o surpriza de proportii. Esti pasionat de off-road, ai ajuns in zone si pe trasee total inaccesibile si vrei sa ai o dovada pentru prietenii tai? Actioncamera.ro iti ofera solutia perfecta in acest sens. Nu mai ezita, nu mai sta in dubii si profita si de reducerile din aceasta perioada, mai ales tinand cont de faptul ca astazi este Black Friday.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *