fata miniona

Cu totii stim sau avem pe cineva care este mai mic de inaltime si cu toate ca are peste 25-30 de ani acesta ramane un minion. Daca este vorba despre o fata sau o femeie, atunci lucrurile se complica si sunt o multime de lucruri care trebuie invatate despre ea si despre comportamentul sau.

Femeia miniona este cea care…

  1. aspira sa intalneasca un print mult mai inalt ca ea. Pentru a stabiliza relatia, ea gaseste intotdeauna nevoia ca parteneurl sa fie mult mai inalt ca ea. In felul acesta simte ca este ocrotita, ca este protejata si se simte iubita.
  2. daca esti un posibil partener, nu incerca sa o ridici prea mult in brate. I se va parea ca incerci sa o asemeni cu un catelus sau un bebelus, lucru care ii displace total. Ea iubeste sa fie luata in brate, dar atunci cand si intimitatea presupune acest lucru.
  3. nu te referi la ea ca si cum ar fi draguta. Cu toate ca este, isi doreste sa fie mai mult decat atat, la fel ca orice lucru al ei. Ea este adorabila.
  4. nu va merge prea mult pe jos datorita tocurilor. Tocmai pentru ca este scunda, va purta mereu pantofi cu platforma sau cu toc, deci nu este indicat sa mearga la plimbare o distanta prea lunga pe jos.
  5. ii place indeosebi atunci cand partenerul ei se apleaca pentru a o saruta. Atunci constientizeaza ca este un efort pe care doar cineva drag il face pentru ea. Va sti sa recompenseze gestul.
  6. va incerca mereu sa isi faca coafuri care sa o puna in valoare. Una dintre coafuri este si cocul. De multe ori si bunica avea o vorba: mai cu tocul, mai cu cocul, uite-asa se inalta fata.

Poate ca o fiinta miniona este acceptata de cei mai multi dintre noi, se integreaza mai bine si stie cum sa se faca respectata. Este de apreciat sa fie printre fiecare dintre noi cineva minion, tocmai pentru ca oamenii sunt atat de diferiti si au atat de multe de invatat unii de la altii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *