euro 2016

Au trecut de acum si sarbatorile, cu totii ne-am petrecut – unii poate inca petrec, poate au concediu inca, ferice de ei. La o iesire cu prietenii in perioada aceasta am ajuns sa discutam la un moment dat si despre fotbal. Sezonul competitional a luat si el un moment de respiro in perioada sarbatorilor. Cum nu sunt eu mare microbist, nu prea stiam ce sa spun sau cum sa ma implic si eu in discutie.

Cativa din cei cu care stateam la masa au inceput sa vorbeasca si despre pariuri sportive, eu impreuna cu alti cativa la fel ca mine – care suntem mai putin cu fotbalul – am inceput sa vorbim de nationala Romaniei. Asa suntem, de ce sa nu recunoastem, sustinem echipa nationala chiar daca nu avem o echipa „de suflet”, fie ea locala sau internationala.

A venit in discutie si situatia echipei nationale a Romaniei in preliminariile Euro 2016. Spre rusinea mea nici aici nu stiam mare lucru, stiam doar ca situatia este una buna. Prietenii mei deja erau foarte implicati in discutie: „Cum ar fi sa gasesti nationala Romaniei favorita la castigarea campionatului european?” Vise, ziceam eu. Caut rapid pe Google prefacandu-ma ca trimit un mesaj si gasesc din prima exact ce aveam nevoie – www.euro2016.ro. Unul sau doua minute mi-au fost necesare sa ma pun la curent cu tot ceea ce era nevoie.

Se pare ca nationala Romaniei nu sta deloc rau in aceasta faza, avem 10 puncte in grupa si suntem pe primul loc. Sanse de calificare aproape sigure. Spre deosebire de Grecia, care a facut o surpriza, clasandu-se pe ultimul loc cu un singur punct dupa patru meciuri disputate.

In fine, discutia a continuat, am dezbatut situatiile fiecarei grupe in parte, ca de, timp aveam. Din ce mai stia unul, din ce mai stia altul, din stirile ce le-am mai citit si pe euro2016.ro, am reusit sa ma integrez si eu in discutie. Chiar mi-a fost util site-ul, ne uitam toti la clasamente si la rezultate, dandu-ne cu parerea despre cine are sanse mai mari de a castiga campionatul european. Nationala Romaniei, dupa cum am spus si am aflat, nu sta rau deloc, in grupe ajungem mai mult ca sigur, zic eu. Ramane sa vedem in continuare cum evolueaza situatia, oricum euro2016.ro m-a salvat cand nu stiam ce sa zic si efectiv nu puteam lua parte la discutie. Ce sa va mai spun, un an nou fericit si … Hai Romania!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *