cumparaturi

Ai bani, treci la cheltuit – cam asta e trendul in momentul de fata in randul consumatorilor. Multi apeleaza chiar la asa-numita terapie prin shopping pentru a mai scapa de stres, de frustrari sau stari proaste. Cu ajutorul internetului si e-commerce-ului, cumparaturile au devenit cu mult mai facile. Exista insa o serie de lucruri pentru care cumparaturile online nu sunt recomandate. De ce? Explicam in continuare.

Haine – cumparand haine online poti avea experiente neplacute. Nu poti vedea cum arata culorile in realitate, nu poti sa simti textura materialelor, nu poti proba haina respectiva si nici nu poti sa negociezi. De ce sa nu renunti la toate aceste neajunsuri? In plus, cumparand haine online, risti ca marimea sa nu fie potrivita, produsul primit sa nu iti placa deloc, pentru ca nu arata in realitate cum este prezentat in fotografii.

Cu incaltamintea problema sta exact la fel. Marimile in ziua de astazi difera foarte mult si te poti trezi cu surpriza de a nu primi acasa ceva care sa ti se potriveasca. In plus, nu mai poti testa produsul, pentru a vedea cat sunt de confortabili pantofii sau orice altceva ti-ai cumpara.

Medicamente – pentru siguranta ta personala cumpara medicamente doar urmand prescriptiile medicului si doar mergand la farmacie. A comanda online nu este o optiune, pentru ca iti pui in pericol sanatatea.

Autoturisme – unde mai este placerea de a face un test drive, de a vedea cum se comporta masina, cum suna motorul, ce confort iti ofera? Toate aceste detalii sunt necesare in momentul in care iti cumperi o masina, pentru ca nu este un lucru pe care il cumperi zi de zi.

Nu poti sa stai complet deoparte de cumparaturile online. Iti mai comanzi din cand in cand cate un produs, insa nu trebuie sa devina o obisnuinta si cu siguranta nu este recomandat sa cumperi chiar orice online.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *