forma unghii

Adesea cand intram in contact cu o persoana observam caracteristicile sale fizice, culoarea ochilor, culoarea parului, modul cum se imbraca, dar si inaltimea si altele dupa care recunoatem apoi persoana respectiva. Impresia ne-o cream prin expresiile faciale, tonul pe care il foloseste si limbajul non-verbal, insa de cele mai multe ori trecem cu vederea un aspect care se pare ca poate spune multe despre personalitatea fiecaruia.

Se pare ca forma unghiilor da detalii despre personalitatea umana. Sa vedem in continuare cateva tipuri de unghii si semnificatia lor.

  • Unghiile ovale, cu capetele rotunjite, reflecta o personalitate plina de clasa. Persoana cu astfel de unghii are imaginatie excelenta, este umila si amabila in relatiile cu ceilalti, onesta si de incredere. Politicoasa dar cu rabdare cam putina, persoana cu unghii ovale isi pierde repede cumpatul daca lucrurile nu merg conform planului.
  • Unghii rotunde. Esti o persoana plina de compasiune, prin urmare iti este foarte usor sa empatizezi cu oricine. Cauti armonia si pacea in viata. Tot timpul esti vesel si incantat despre orice lucru. Daca prietenii tai se cearta, esti prima persoana care cauta sa ii impace. Datorita bunatatii insa poti fi luat drept naiv.
  • Unghii patrate. Persoane cu incredere in sine si relaxate. Foarte practice, analizeaza orice lucru din punct de vedere logic, fara implicare emotionala. Aceste persoane sunt curajoase si nu le pasa de „gura lumii”. Incapatanate cand vine vorba de credinte si principii, accepta orice provocari. Aceste persoane sunt puternice, in caz de esec se reculeg si o iau de la capat rapid. Lideri innascuti, prin natura incapatanati, cei ce au unghii patrate ar trebui sa invete sa fie mai flexibili, le va fi de ajutor.
  • Unghii triunghiulare. Persoane visatoare, care insa incearca sa transpuna visele in realitate. Foarte talentate, creative, prefera oricand o doza de nebunie in locul rutinei. Orientate spre viitor, au planurile bine stabilite, provocarile sunt ca un hobby pentru aceste persoane, insa sunt super-sensibile si nu agreaza compania persoanelor indiscrete.

Ca nota finala insa, aparentele pot sa insele. Prin urmare o persoana nu trebuie judecata doar dupa anumite aspecte, precum forma unghiilor, modul cum se imbraca sau cum se aranjeaza.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *