vise

Ai avut vreodata vise foarte ciudate? Multi dintre noi au astfel de vise, mai multe decat le pot numara. Insa, exista unele vise care apar din nou si din nou. Visele periodice cer o atentie mai mare, deoarece sunt groaznice si nici nu sunt foarte confortabile. De fapt, unele dintre acestea pot intra in categoria cosmarurilor. Poate ca acest lucru se intampla deoarece reusim sa tinem minte astfel de vise.

Evenimentele si emotiile cu care ne confruntam zilnic isi fac aparitia si in visele noastre. Daca ai un vis care se repeta, subconstientul tau incearca sa iti trimita un mesaj simbolic. Din fericire, exista o multime de dictionare de vise care se gasesc in mediul onine, si care iti pot explica semnificatia lor. Insa, cel mai important lucru tine de semnificatia pe care un vis o are asupra ta.

Sunt visele rele un semn bun?

Potrivit informatiilor din mediul online, se zice ca odata ce ai inteles mesajul pe care un vis incearca sa il transmita, atunci nu mai apare. Totusi, visele periodice apar chiar si dupa ce ai rezolvat o anumita problema.

Ce anume sunt visele recurente?

Visele recurente sunt acele vise care revin. Continutul visului este, in general, pe o anumita tema cum ar fi caderea dintilor, impresia de a fi urmarit, pierderea avionului, etc., dar care poate avea un continut specific, cu simboluri unice, caracteristice persoanei in cauza.

In general, visele periodice au un continut negativ, ceea ce inseamna ca pe parcursul visului, simti emotii precum frica, anxietate. Aceste vise sunt mesajerul subconstientului si reamintesc lucruri apasatoare care impiedica bunastarea.

Visele periodice sunt declansate de o situatie din viata reala care se tot repeta. Aceste vise pot sa apara in fiecare noapte, in fiecare saptamana sau in fiecare luna. Indiferent de frecventa, exista variatii mici in continutul viselor. Astfel de vise pot sublinia o slabiciune, o teama sau o inabilitate personala de a putea controla ceva – din trecut sau din prezent – din viata reala.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *