site

Indiferent de tipul de site, de domeniul pe care activeaza, obiectivul principal este sa atraga cat mai multi vizitatori. Exista o serie de factori care contribuie la succesul unui site, elemente de care trebuie tinut cont in momentul in care se doreste popularitate in mediul online.

Continutul de calitate este cel mai important element pe care trebuie sa il contina un site. Este motivul pentru care utilizatorii acceseaza site-ul, in cautare de informatii. Un continut superficial sau prost scris nu va face altceva decat sa alunge vizitatorii. Utilitatea continutului pentru utilizatori este cruciala, la fel si actualizarea acestuia.

Apelul vizual sau atractia vizuala a site-ului este un alt factor important. In acelasi mod cum functioneaza prima impresie in momentul cand facem cunostinta cu cineva, aspectul unui site este foarte important. Designul trebuie sa fie simplu si curat, dar in acelasi timp captivant.

Interfata pentru utilizatori trebuie sa fie cat mai simpla, informatiile trebuie sa fie dispuse de asa maniera incat sa fie usor accesibile. Trebuie sa existe de asemenea si o unealta de cautare, o casuta care sa permita vizitatorilor sa gaseasca in structura site-ului exact informatiile dorite.

Trendul in online trece din ce in ce mai mult pe accesarea internetului de pe dispozitive mobile. Din acest motiv se impune si ca fiecare site sa arate si sa se comporte la fel, indiferent de platforma sau browserul de pe care este accesat. De asemenea pentru o vizibilitate mai buna a site-ului in motoarele de cautare trebuie tinut cont si de factorul SEO; optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare va aduce o mai buna vizibilitate, implicit mai multi vizitatori si chiar o crestere a vanzarilor produselor si serviciilor oferite prin intermediul site-ului.

Aceste cateva elemente trebuie sa se regaseasca in orice site care doreste sa fie unul bun. Inovatiile constante in domeniul tehnologiei aduc constant imbunatatiri, de aceea trebuie sa ne tinem la curent cu toate noutatile.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *