SuccesAi luat decizia. Incepand de acum va trebui sa faci actiunile necesare de a te dezvolta. Poate este o dezvoltare personala pentru afacere, mariaj, familie si copii. La inceput trebuie sa decizi ce zona vrei sa dezvolti. Nu voi intra in acest lucru aici. In acest post ma voi referi la dezvoltarea personala ca un intreg, si principiile ce te vor ajuta in calatoria ta.

Cititi 10 pagini in fiecare zi – expertii spun ca si cei mai de succes oameni citesc inainte de a merge la somn in fiecare noapte. Pentru majoritatea oamenilor de succes, sa citesti nu este negociabil. De ce? Fiindca secretul catre dezvoltarea personala este sa fii un invatacel pe viata. Cea mai buna si cea mai usoara modalitate de a te angaja in acest proces este prin intermediul cartilor. Unii dintre voi ati putea sa nu cititi deloc acum. Aceasta nu este o problema. Incepeti cu 10 pagini pe zi. Acest lucru va dura aproximativ 5 minute. Veti gasi ca cititul va ajuta sa dormiti mai bine noaptea, fiindca va ajuta sa va detasati creierul de problemele de zi cu zi. De asemenea vei avea sentimentul de realizare.

Puneti-va un scop – un bun comportament pentru a-ti incepe antrenamentul de dezvoltare personala este sa va puneti scopuri. Nu trebuie sa fie scopuri care altereaza viata pasiv. Poate ceva la fel de simplu ca a citi 10 pagini in fiecare noapte pentru o luna? Un scop grozav cu care poti sa incepi, vei ucide doua pasari cu o piatra. Daca vrei mai multe informatii despre atribuirea unui scop, iti sugerezi scopurile inteligente. Procesul de scopuri inteligente este super usor si foarte aplicabil la viata ta.

Realizati un card de notite – cardul de notite este arma secreta a oamenilor de succes. Inainte de a merge la somn in fiecare noapte, scrie 3 pana la 5 lucruri care trebuie facute in ziua urmatoare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *