tulburare

Cei de la Centrul de Diagnoza Mentala au parte de o serie de dezbateri in ceea ce priveste bolile de ordin psihic, si se confrunta asupra bolilor mintale care ar trebui sa fie incluse in manualul de psihiatrie. Totul, de la tulburarile de mentalitate pana la schimbarile bruste de dispozitie, au fost intens analizate si descrise in detaliu. Astfel, istoria psihiatriei se descrie prin lupte pasionale in ceea ce priveste diagnosticul controversat.

Tulburari psihice comune

Tulburarea identitatii sexuale. Poate ca este una din cele mai controversate tulburari psihice actuale. Astfel, boala este descrisa de oamenii care sunt de parere ca trupul lor nu se identifica cu identitatea lor sexuala din creier. Tulburarea de gen inseamna ca pacientii isi doresc sa traiasca asemeni membrilor din sexul opus, folosind de cele mai multe ori obiceiuri si maniere asociate celuilalt gen.

Dependenta de sex. Potrivit Societatii pentru Promovarea Sanatatii Sexuale, dependenta de sex este marcata de o lipsa de control asupra comportamentului sexual al cuiva. Dependentii de sex isi doresc sa aiba parte de aceasta actiune in ciuda consecintelor negative care pot sa apara, nu pot impune anumite limite si nici nu pot sa se opreasca din a se gandi la sex, chiar daca isi propun acest lucru. Astfel de oameni care sufera de aceasta tulburare sustin ca nu simt nicio placere in comportamentul lor sexual, ci sentimentul cel mai comun pe care il simt este reprezentat de rusine.

ADHD la adulti. Aceasta tulburare nu se intalneste numai in cadrul copiilor, ci se poate manifesta si la maturitate. Cea mai buna parte a adultilor nu sunt constienti de faptul ca sufera de ADHD. Tulburarea ADHD la adulti se manifesta extrem de diferit fata de copii. Adultii pot intarzia foarte mult la locul de munca sau la evenimente importante. Adultii pot realiza ca intarzierea le submineaza obiectivele, dar nu pot face schimbari in acest sens.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *