nisi construct
nisi construct

Am trecut de mult timp de etapa in care se invata la lumanare, in care o baie in cada era un lux disponibil doar celor foarte bogati, sau in care gazele naturale in sistem centralizat erau disponibile doar in orase mari. Acum, tot ceea ce cautam este confortul, care nu poate fi asigurat decat prin utilitatile necesare.

Tehnologia evolueaza, in momentul de fata efectiv nu ne-am putea inchipui cum ar fi sa traim fara electricitate, apa curenta sau gaz – necesitati care se impun intr-o locuinta, necesitati de baza, pe care acum le luam ca si garantate, insa care inainte nu erau disponibile oricui.

Chiar daca sunt nevoi de baza in momentul in care amenajam o locuinta noua sau suntem in cautarea unei locuinte, nu sunt singurele lucruri de care tinem cont in aceasta alegere. Eventualele probleme ce pot sa apara in legatura cu aceste utilitati, avarii diverse sau simpla mentenanta – sunt alte aspecte de care ne ingrijim. Dupa o perioada orice poate ceda, fie ca este vorba de o teava, un fiting sau, spre exemplu, o conducta de gaz. Acest lucru poate reprezenta un real pericol, de aceea avem in vedere optiuni de rezolvare.

Nisi Construct vine in sprijinul nevoii de confort si siguranta. In ceea ce priveste activitatea de baza prestata, este cea de proiectare si executie de instalatii de gaze naturale. Tot ceea ce tine de confortul locuintei, fie ca vorbim de centrala termica de apartament pe gaz, de aparatul de aer conditionat sau de diverse alte obiecte sanitare poate fi ingrijit si intretinut foarte bine cu ajutorul firmelor specializate precum este si Nisi Construct.

Initial obiectul principal de activitate al societatii era doar executia si proiectarea pe partea de instalatii gaze, insa cum cererea se diversifica in continuu, acest obiect de activitate a fost extins. Domeniul instalatiilor sanitare si termice este de asemenea acoperit acum de specialistii de aici, la un grad inalt de profesionalism si cu garantia calitatii.

Societate autorizata ANRE in domeniul proiectarii si executiei de instalatii de gaze naturale si de asemenea ISCIR in ceea ce priveste montarea, punerea in functiune, repararea si intretinerea diverselor aparate consumatoare de combustibili, ofera servicii complete si complexe in ceea ce priveste confortul legat de acest aspect.

In acest fel, cand vine vorba de siguranta si confortul locuintei, instalatiile de gaze si aparatele precum centrale termice alimentate tot pe gaz necesita o ingrijire speciala. Exact aceasta misiune o indeplineste si Nisi Construct prin serviciile oferite, de la instalatii de gaze naturale pana la cele termice sau sanitare, montare si mentenanta de centrale termice sau chiar si de aparate de aer conditionat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *