Nod_Bluetooth_Ring-8In timp ce mediul principal de calculator se transforma treptat de la desktop la mobil, asa vor fi si nevoile interfatelor noastre. In acest scop, un grup de ingineri in Mountain View, California crede ca au solutia pentru noua faza a interfatelor, si vine sub forma unui inel.

Inelul Nod este un controller de gesticulari activate prin Bluetooth care se conecteaza la smartphone-ul tau pentru a realiza un numar de intrari si activitati de controller, toate folosind gesticulari naturale cu ajutorul degetului.

In afara de extinderea capacitatii smartphone-ului tau, inelul poate fi de asemenea adaugat la un alt dispozitiv „smart”, cum ar fi un televizor inteligent si alte dispozitive conectate la internet, cum ar fi Nest. Daca un dispozitiv nu are capabilitati Bluetooth, poti conecta inelul la smartphone, ce se va conecta apoi la dispozitiv prin intermediul Wi-Fi.

Gazduit de o carcasa rezistenta la apa, din plastic negru, bateria inelului este produsa pentru a rezista aproximativ o zi si poate cu usurinta fi incarcata prin intermediul carcasei de pastrat al dispozitivului. Un neajuns al dispozitivului este ca va trebui sa-l pastrati in carcasa cu voi cat de des este posibil, fiindca Nod este intotdeauna aprins si poate fi reincarcat doar cu ajutorul carcasei.

Suprafata neteda a inelului, ce este realizata sa fie purtata in interior spre palma ta, caracterizeaza un panou mic capacitiv, captusit pe ambele parti cu butoane mici care pot fi programate pentru un numar de functii, cum ar fi reglarea volumului. Functiile inelului vor fi controlabile prin intermediul aplicatiilor asociate atat cu iOS si Android.

In mainile tale, Nod se simte solid, dar relativ usor. Cand va aparea pe piata, producatorii vor oferi diferite marimi, ce inseamna ca dispozitivul va functiona atat pentru degetele barbatilor, cat si pentru degetele femeilor. Cei care precomanda Nod, ce costa 150 de dolari, sunt acceptati acum, iar livrarea se va face in toamna.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *