inchirieri corturiinchirieri corturi

Din ce in ce mai mult se face simtita tendinta in randul cuplurilor ce se casatoresc de a avea o nunta fastuoasa, la un local sofisticat, cu multi invitati si cu mult lux. Ringul de dans e tot timpul plin, toata lumea se distreaza si asa mai departe. Desi e o tendinta in crestere in ultimii ani, se mai poate observa si un nou trend: evenimente tinute in corturi. Petreceri de tot felul, baluri, nunti, in masura in care vremea favorabila o permite, a sustine un astfel de eveniment intr-un cort, aproape in aer liber, poate avea un efect mai bun asupra starii de spirit a participantilor.

Cu siguranta ati fost si voi pe la nunti la care nu v-ati simtit deloc in largul vostru. Cand trebuie sa iti calculezi fiecare miscare, cand simti ca toata lumea e cu ochii pe tine sa vada ce faci, cand ai in jur numai snobi, mancare sofisticata, atmosfera sofisticata, parca ceva nu e in regula. Pe de alta parte exista si nunti la care te simti foarte bine, foarte in largul tau, te distrezi alaturi de toata lumea, chiar daca nu cunosti efectiv decat mirii si inca doua-trei persoane.

O astfel de atmosfera se creaza in momentul in care se organizeaza o nunta la cort. Fie ca e amplasat in curtea casei, fie pe strada unde locuiesti (daca reusesti sa obtii autorizatia din partea primariei unde locuiesti), cortul poate face persoanele sa se simta mult mai in largul lor.

Nu orice fel de cort este insa potrivit pentru oricine. Fiecare isi poate alege un model anume, o structura aparte. Sincer, in momentul in care ma voi hotari sa ma casatoresc, as prefera o nunta la cort. Mi-a spus un prieten cu care discutam pe tema asta: „gasesti aici inchirieri corturi„. Cand am vazut cum poate fi transformat un spatiu prin amplasarea corturilor TentEvent, am ramas pur si simplu surprins. Cat de eficient poate fi valorificat un simplu colt de strada, o curte sau un spatiu de pe langa casa pentru a sustine un eveniment. Modelele si tipurile de structuri ce le-am gasit pe site m-au convins si mai mult de ideea ca nunta o voi face la cort. Poate ca sunt unii dintre voi ce vor spune ca nunta la cort se facea doar inainte, in vremea parintilor sau bunicilor nostri, la tara. Veti spune ca nu mai e un lucru potrivit in ziua de astazi. Va provoc sa va uitati pe site-ul de inchirieri corturi TentEvent, doar cateva fotografii va vor schimba parerea, la fel cum mi-au schimbat-o si mie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *