Creativitatea este un plus al inteligentei

Becul CreativitatiiBrainstorming-ul printr-o modalitate inteligenta

In primul rand, intalnirile de echipa nu trebuie sa aiba loc intr-un mediu de birou. Deplaseaza-te intr-un parc din apropiere, intr-un loc de arta sau cafenea. Vei avea parte de o legatura cu echipa ta si te vei simti mai confortabil realizand idei.

In al 2-lea rand, in loc sa fii prins in detalii triviale, scoate in primul rand ideile mari, chiar daca nu te poti baza in totalitate pe ele. Uita de constiinta, intrucat nu stii in ce directie conversatia va ajunge de acolo.

Chiar si ideile normale pot deveni grozave, atunci cand nu le scoti prematur. In sfarsit, este interesant sa cauti metode vechi inainte de o intalnire pentru a evita folosirea repetata a celor care nu au succes, dar poate fi extrem de puternic pentru a incepe un nou concept. Leaga-te de exemplele din trecut, dupa un brainstorm, nu inainte. Dupa aceea te poti refamiliariza cu cele vechi pentru a dobandi informatii folositoare care ar putea fi pe aici.

Interactiuni interdepartamentale Foster

Cu anumite retineri, sa pui merele si portocalele la un loc poate fi extrem de benefic cand incerci sa dobandesti noi idei si  sa te deschizi la descrierile unui job, ce te poata ajuta pe ambele parti. Cine spune ca echipa de productie nu poate contribui la editorial.

In mod special pentru start-up-uri, oferindu-le tuturor sansa de a considera si a raspunde la intrebari va genera idei mai bune in general. Configureaza-ti o tabla scolara online sau site intern, atat pentru echipa, cat si pentru intreg staff-ul, oferindu-le tuturor o senzatie mai buna de cultura a companiei si construind putere in companiei.

O senzatie sanatoasa pentru competitie, indiferent daca are legatura cu munca sau nu, poate eleva creativitatea la birou la nivelul urmator, intrucat situatiile provocatoare iti pot produce cele mai bune idei. Victoria este un sentiment puternic.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.