celebritati

Exista celebritati ale caror actiuni sunt criticate mai mult decat trebuie. Multe persoane gasesc in aceste celebritati dispret public si o ura irationala insa fara niciun motiv intemeiat. Nu e nevoie sa urasti unele celebritati doar din cauza ca tabloidele scriu anumite lucruri.

Care sunt vedetele pe care oamenii nu le iubesc?

Anne Hathaway. Rezultatele cautarii pe Google a intrebarii „Why do people hate Anne Hathaway” totalizeaza un numar 1.52 de milioane de cautari. Poate ca nu i-a mers foarte bine atunci cand a gazduit premiile Oscar impreuna cu James Franco, dar starul este sincer si accepta acest lucru. Insa, cand a devenit asa ceva un lucru rau?

In cazul cautarii pe Google a aceleiasi intrebari cand vine vorba de cantareata Lana Del Rey, s-au gasit 918,000 de cautari Google. Fanii au fost foarte dezamagiti in momentul in care cantareata a ales sa-si schimbe numele de la Lizzy Grant la cel actual, pentru a castiga cat mai multa faima. Insa, aceasta isi doreste sa faca muzica pe cont propriu si recunoaste ca inca incearca sa isi dea seama cum sa faca acest lucru.

Ciara inregistreaza 1,1 milioane de accesari a cautarilor „Why do people hate Ciara”. O fi din cauza ca incearca sa o imite pe Beyonce si din cauza abilitatilor ridicole in ale dansului?

Cautarile asupra intrebarii „Why do people hate Kristen Stewart” inregistreaza o cifra de 1,56 milioane. Bine, are un aspect de parca ar fi nefericita tot timpul, dar acest lucru se datoreaza din cauza filmului Twilight, care a etichetat-o pe actrita ca fiind un fel de „poker face”. Cu toate acestea, oamenii o urasc pe vedeta din cauza scandalului in care l-a inselat pe iubitul sau – Robert Pattinson. Cu totii facem greseli si nimeni nu stie ce se intampla in acel moment cu relatia lor.

In cazul situatiei actritei Keira Knightley, care inregistreaza un numar de 996.000 de cautari a intrebarii „Why do people hate Keira Knightley”, nu se stie de ce oamenii o urasc atat de mult. Actrita lupta impotriva portretizarii false a femeilor in mass-media. Nu prea exista niciun motiv intemeiat pentru care oamenii ar putea sa o urasca pe Knightley.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *