invitatie

Cele trei elemente dau tonul unui mare eveniment, fiind primele lucruri cu care intra in contact cei care vor participa la nunta. Pentru a le face o impresie cat mai buna, trebuie sa fii sigur pe ceea ce alegi.

Cum poti face insa asta, cand piata este plina de firme ce ofera produse atat de diverse? Urmatoarele 5 repere iti vor fi de folos, indiferent daca ceea ce cauti reprezinta invitatii, marturii sau pungi de nunta ieftine.

1. Alege stilul si personalizarea

Cartile de vizita ale nuntii tale trebuie sa iti reflecte personalitatea. Va trebui sa optezi pentru invitatii, marturii sau pungi de nunta care sa transmita tuturor emotia fericitului eveniment.

Poti opta pentru ceva glamour, vintage sau pentru un stil mai modern modern – ideal este ca totul sa fie in ton cu tematica nuntii, cu personalitatea cuplului si cu ambientul.

2. Ce culoare sa aleg?

Aici totul tine de preferintele personale. Orice decizie ai lua, nu ai cum sa gresesti. Alege culorile care te reprezinta, care consideri ca iti vor defini nunta in cea mai adecvata maniera. Ziua nuntii este despre fericirea cuplului, prin urmare varianta cromatica trebuie sa fie in concordanta perfecta cu preferintele mirilor.

3. Calitate si nu cantitate

In cazul in care vrei doar sa economisesti si cauti cele mai ieftine alternative, e posibil ca nunta sa aiba de suferit. A alege invitatii de nunta, marturii si pungi de nunta ieftine nu este de fiecare data indicat.

Este vorba despre o zi speciala, astfel prin invitatii, accesorii si materiale de calitate nu vei reusi doar sa iti garantezi o nunta reusita. In plus, vei oferi si o dovada de respect fata de invitati, oferindu-le amintiri de calitate, ce vor pastra vie in memorie ziua fericitului eveniment.

4. Organizeaza-te si fa totul din timp

E suficient stresul tuturor pregatirilor, asadar asigura-te ca nu amani lucruri si ca te ocupi de selectia si comanda invitatiilor din timp. Fiecare clipa conteaza, motiv pentru care nu iti permiti intarzieri. Alege specialisti in materie de invitatii, accesorii si marturii pentru nunta.

Iti ofer chiar si o recomandare: invitatiedenunta.ro! Aici poti gasi modele diverse de invitatii de nunta, dar si alte accesorii precum pungi de nunta, marturii, sticlute si multe alte produse accesibile.

Optand pentru specialisti, te vei asigura si de calitate, dar si de promptitudinea cu care iti vor fi livrate invitatiile comandate.

5. Alege un design unitar

Nu in ultimul rand, pentru ca imaginea nuntii tale sa fie una perfecta, va trebui sa alegi un design unitar. Intreaga papetarie pentru nunta va trebui sa fie in ton cu ambientul.

Ce trebuie sa urmaresti aici? Design similar pentru invitatii, meniuri, numere de masa, place card-uri, marturii si toate celelalte accesorii si decoratiuni pentru nunta. Atmosfera pe care o vei crea astfel va pastra vie in amintirea invitatilor intreaga zi a nuntii tale.

Daca ceea ce iti doresti este sa ai o nunta de vis, trebuie sa ai in vedere si astfel de detalii aparent nesemnificative. Daca vei parcurge pasii anteriori, introducerea invitatilor in cadrul evenimentului va fi mai mult decat reusita.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *