Cum alegi un uscator de maini

hartia-igienica.ro

Nevoia de igiena se face simtita in orice sector. Stim foarte bine ca un mediu curat inseamna conditii de lucru mai bune, inseamna prevenirea potentialelor afectiuni, inseamna o stare generala de bine. Pentru a mentine igiena atat acasa cat si la locul de munca intr-un mod profesional si eficient, poti sa optezi pentru o solutie tot mai aleasa: un uscator de maini profesional.

Cum faci alegerea din gama extrem de variata de produse pe care o poti gasi? Iti oferim in continuare cateva recomandari.

In primul rand trebuie sa te gandesti la modul cum va fi utilizat uscatorul de maini. Tine cont daca biroul pe care vrei sa il echipezi cu un uscator de maini are multi angajati, daca traficul de populatie este mai mult sau mai putin intens. De obicei se recomanda alegerea unui uscator de maini de serie, la un cost mai redus, in situatia in care traficul persoanelor ce il vor folosi este unul redus.

Viteza cu care aparatul usuca mainile este un alt factor de care trebuie tinut cont in alegerea unui uscator de maini. In momentul de fata exista aparate care efectueaza o uscare completa a mainilor in perioade cuprinse de obicei intre 15-30 secunde, insa aparatele mai performante, de ultima generatie, pot sa ajunga la un timp de uscare de chiar 7 secunde – cazul uscatoarelor ultra performante oferite pe www.hartia-igienica.ro.

Pentru un mediu ce necesita un plus de igienizare – spre exemplu o clinica medicala – va trebui ales un uscator de maini care pe langa igienizarea acestora sa se mentina la randul sau igienizat. Aparatele de ultima generatie, pe langa timpii de uscare extrem de scazuti, mai vin cu dotari ce permit inlaturarea aproape in totalitate a bacteriilor, prafului si impuritatilor. Unele uscatoare de maini mai contin ca si dotare lampi cu raze ultra-violete care sterilizeaza aerul inainte de uscarea mainilor, pentru un plus de igiena. Senzorii vin desigur inclusi in pachet, precum si controlul temperaturii pe care o ofera.

Un alt aspect de care trebuie tinut cont in alegerea uscatorului de maini este expunerea sa la un spatiu public. Daca acesta este cazul, trebuie luata in considerare si posibilitatea vandalismului, prin urmare vor trebui alese uscatoare de maini fabricate din materiale rezistente, cu carcase rezistente la socuri.

Factorii de care trebuie tinut cont in alegerea uscatorului de maini ar fi, prin urmare, viteza de uscare, dotarile suplimentare pentru igienizare, dar si rezistenta la socuri. Avandu-i in vedere, vei reusi sa faci alegerea potrivita de fiecare data.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.