pandera

Gasirea unui parfum potrivit poate fi un lucru destul de dificil. Tinand cont de multitudinea de arome de pe piata, nici nu mai stii ce sa alegi. Parfumul pe care il porti este o alegere personala, iti reflecta personalitatea. De aceea trebuie sa te asiguri ca alegi ceea ce ti se potriveste perfect.

Inarmat cu cateva cunostinte de baza, poti alege unul sau mai multe parfumuri de calitate care sa se potriveasca exact cu stilul tau. Parfumurile fresh sunt caracterizate de prospetime, au de obicei arome primavaratice, de citrice, arome foarte aerisite. Se potrivesc cel mai bine cu persoanele ce prefera sa fie in aer liber, persoane active.

Aromele florale sunt probabil cele mai renumite si mai cautate. Pot fi dulci sau cu aroma mai uscata, iar daca iti place mirosul unei anumite flori si consideri ca ti se potriveste, poti face si aceasta alegere.

Aromele orientale includ note exotice, puternice. Parfumurile orientale adesea confera celui ce le poarta o nota de senzualitate. Mai exista de asemenea si arome lemnoase, arome de mosc – acestea sunt mai masculine si mai cautate de barbati exact din acest motiv.

Daca esti o persoana ce prefera mai mult iesirile in aer liber, recomandat ar fi sa alegi o aroma fresh, un parfum cu o nota de citrice, revigorant si care aduce prospetime. Aceste arome nu sunt intepatoare, mai degraba completeaza personalitatea fiecaruia prin nota distincta pe care o ofera.

Ideea de petrecere a weekendului in aer liber poate sa nu fie alegerea fiecaruia. Poate altii prefera dineurile elegante mai mult, in acest caz se impune alegerea de parfumuri care sa ofere o nota de eleganta. Aromele orientale sunt foarte potrivite in acest caz. Exprima bogatie, opulenta si sunt persistente. O combinatie oriental-floral sau lemnos-oriental poate fi alegerea perfecta in acest caz.

Barbatul activ, sofisticat, modern, care tine pasul cu ultimele tendinte in moda, va alege de obicei si o nota de clasic atunci cand vine vorba de un parfum. Astfel aromele proaspete, parfumurile fresh, nu foarte intepatoare, chiar si cu o nota dulce de floral pot fi ideale.

In alegerea unui parfum mai trebuie tinut cont de doua aspecte: tot timpul trebuie sa incerci parfumul inainte de a-l cumpara. Poti cere sfatul vanzatorului/vanzatoarei din magazin, poti incerca sa vezi cum ti s-ar potrivi parfumul unei cunostinte. Al doilea lucru foarte important este ca trebuie tot timpul sa incerci parfumul pe propria piele. La persoane diferite un parfum poate sa se simta diferit. Incearca maxim trei arome, pentru ca altfel simtul mirosului iti va deveni confuz, vei ajunge sa nu mai sesizezi diferentele. Tinand cont de toate aceste sfaturi vei reusi in cele din urma sa gasesti exact parfumul care te reprezinta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *