Cum gasesti un RCA mai ieftin

rcamaieftin.ro

Poate ca daca nu ar fi obligatorii, nimeni nu le-ar mai incheia. Este vorba despre asigurarile RCA, care adauga o cheltuiala in plus la a avea o masina personala. Ar mai fi impozitul, taxa de drum, taxe diverse pe autostrazi si poduri, inspectia tehnica periodica, schimburile de ulei, consumabile, combustibil – cand faci un total cu cat ai cheltuit intr-un an cu masina uneori te minunezi. Nu e de mirare ca fiecare dintre noi, proprietarii de masini, cauta tot timpul un RCA mai ieftin. Iti dau in continuare cateva sfaturi pentru a-l putea gasi.

1. Nu accepta prima oferta pe care o primesti! Multi fac aceasta greseala, pentru a constata apoi ca puteau sa incheie o polita RCA la un pret mult mai mic, fie unul promotional, fie la o alta societate de asigurari, fara sa-si faca o gaura serioasa in buget.

2. Nu e neaparat sa ramai fidel aceleiasi firme de asigurari! Chiar daca ti se promite un bonus de fidelitate, o reducere la pretul asigurarii in cazul in care nu inregistrezi daune, afla ca acest lucru se aplica indiferent de asigurator. Pentru a gasi un RCA mai ieftin trebuie sa consulti oferta completa, cu preturi pe 6 luni sau pe 12 luni, la toti asiguratorii, nu doar la unul singur.

3. Intreaba prieteni, rude, cunostinte. Iti pot recomanda un broker de asigurari sau o firma care sa iti prezinte o oferta completa, in cazul in care trebuie sa reinnoiesti polita de asigurare RCA.

4. Apeleaza la online. Exista in momentul de fata posibilitatea de a-ti calcula tariful si de a gasi acel RCA mai ieftin pe care il cauti. Personal am ales rcamaieftin.ro – in cativa pasi simpli, cu actele masinii in fata, am reusit sa aflu oferta completa de preturi la toti asiguratorii. In plus, am primit si o reducere si asigurarea RCA mi-a fost livrata in cel mai scurt timp.

Chiar daca pare destul de dificil, a gasi un RCA mai ieftin nu este o provocare atat de mare daca urmezi sfaturile anterioare. Desi preturile cresc parca de la an la an, desi tinerii au fost dezavantajati in ultima perioada – preturile la RCA-urile masinilor inmatriculate pe persoane tinere au crescut, desi in caz de dauna tariful se majoreaza, poti gasi un RCA mai ieftin daca intr-adevar iti dai silinta.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *