infinityevents.ro

In  zilele noastre majoritatea parintilor lucreaza, sunt foarte ocupati si au din ce in ce mai putin timp pe care il pot petrece cu copiii lor. Din cand in cand poate ca cei mici ar merita si cate o petrecere data in cinstea lor. Chiar daca este vorba de doar cateva ore, organizarea unei petreceri cu ocazia zilei de nastere sau orice alt eveniment ii va face foarte fericiti.

Ca parinte iti pui intrebarea cum ai putea organiza o petrecere reusita, pentru a-i face o surpriza placuta copilului. Intr-adevar poate reprezenta o provocare organizarea unui astfel de eveniment, ceea ce inseamna ca trebuie sa fii foarte bine pregatit.

Primul lucru la care trebuie sa te gandesti cand abordezi tema petreceri copii este cine vor fi invitatii. Aici poate sa te ajute si copilul tau, iti va spune chiar el pe cine isi doreste sa invite. Poate ca vrei sa ii faci insa o surpriza – atunci va trebui sa stii care ii sunt colegii sau prietenii mai apropiati de varsta sa, de la scoala sau gradinita. In general poti respecta o regula cu privire la numarul invitatilor: varsta copilului sa fie aceeasi cu numarul de invitati.

Al doilea lucru de care va trebui sa tii cont este tematica pe care o vei folosi pentru petrecere. Aici tot cel mic te va ajuta, prin preferintele sale. Fiecare copil are un personaj preferat, un super-erou, un personaj de desene animate, iar organizarea unei petreceri cu personajul sau preferat interpretat de un animator de petreceri copii ii va face o reala bucurie. Tematica petrecerii devine astfel foarte importanta – poti opta aici pentru tricouri personalizate cu personajul preferat, coifuri sau pelerine pentru fiecare dintre invitati si multe altele.

Decorarea este o alta misiune ce trebuie indeplinita. Ai aici doua variante: realizezi totul pe cont propriu – cazul in care organizezi petrecerea acasa. Vei avea nevoie de baloane, stickere, stelute, decoratiuni pentru pereti si tot ceea ce tine de tematica petrecerii. O alta varianta ar fi sa lasi totul in seama unei firme specializate care sa se ocupe de organizarea petrecerii. Vor avea grija de tot, de la decoratiuni pana la programul petrecerii, pot oferi chiar si animatori si astfel nu vei mai avea tu aceste griji.

Mancarea pe care o vei servi copiilor invitati este o alta misiune pe care trebuie sa o ai in vedere. Nu trebuie sa te astepti ca cei mici vor sta cuminti si linistiti la masa timp de 30 minute sau o ora. In plus, nu trebuie sa pregatesti o masa foarte bogata pentru ca in fapt la petrecerile de copii nu se mananca foarte mult. De preferat este sa pregatesti mancaruri ce pot fi servite cu manuta, mini-pateuri, pizza, popcorn, sandwich-uri micute sunt doar cateva idei. Organizate in stil bufet cu autoservire, aceste mancaruri au succes in randul celor mici.

Ceea ce tine de divertisment va trebui de asemenea bine planificat, in cazul in care nu se apeleaza la o firma specializata care sa puna la dispozitie animatori si un program bine stabilit.

In cele din urma, o ultima recomandare: indiferent de tematica petrecerii, indiferent de locul unde se organizeaza sau de numarul de invitati, trebuie sa aveti pregatite aparatele de fotografiat, pentru a pastra toate momentele memorabile ale petrecerii pe care o organizati pentru cel mic.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *