mariaj-fericit

Aceste clipe sunt extrem de apasatoare pentru tine, asa ca deja incepi sa ai insomnii si nu reusesti sa gasesti o solutie eficienta prin care sa iti salvezi mariajul. Incepi sa ceri sfaturi prietenilor si sa te documentezi pe internet pentru a gasi o modalitate prin care sa va reapropiati unul de celalalt.

Pentru a evita sa soliciti ajutorul unui avocat divort in Cluj-Napoca 2017, este indicat ca inainte sa faci tot posibilul pentru a-ti salva casnicia. Daca pe voi doi va leaga si un copil sau mai multi, cu atat este mai potrivit sa iei masuri. Oricum, din moment ce lecturezi acest articol, e destul de cert faptul ca iti doresti din rasputeri sa iti salvezi casnicia. Totusi, inca te intrebi daca e posibil acest lucru sau nu. Intr-o astfel de situatie trebuie sa iti adresezi o singura intrebare: Oare isi doreste asta si partenerul de langa mine?

In cazul in care sotul tau nu isi mai doreste sa continuati, sansele de a va impaca si de a evita un eventual divort sunt extrem de mici. Odata ce a pornit pe acest drum, viziunea lui nu se va mai schimba, asa ca niciun argument nu il va face sa se razgandeasca. Totusi, atat timp cat nu este implicata aici si o a treia persoana, sansele de a-ti salva mariajul sunt destul de mari.

Iata doua sfaturi ce te vor ajuta sa iti dai seama daca mai poti schimba sau nu ceva:

  • Luati-va amandoi liber timp de cateva zile, deconectati-va de toate sarcinile pe care le indepliniti de obicei si retrageti-va intr-un loc frumos doar voi doi. Indiferent ca e vorba de o locatie mai scumpa sau mai ieftina, o astfel de iesire va va ajuta enorm de mult sa analizati situatia in care va aflati.

Propune-i cu mult entuziasm acest lucru, fa-l sa inteleaga ca va va fi de folos o astfel de iesire, iar daca accepta, sansele ca voi doi sa va traiti in continuare frumos casnicia, sunt foarte mari.

O evadare de 3-4 zile va va face sa va reamintiti de motivele pentru care v-ati casatorit, care sunt lucrurile care va unesc si de ce nu ar trebui sa existe cele care sa va separe. Certuri sunt in orice mariaj, insa pentru a ajunge la un consens, e absolut esential sa comunicati unul cu celalalt, sa expuneti ce va deranjeaza si cum ati putea sa va imbunatatiti atitudinea unul fata de celalalt.

  • Daca nu aveti posibilitatea sa iesiti din oras si sa va deconectati, cel putin petreceti mai mult timp impreuna acasa. Vizionati impreuna un film, cinati si luati micul dejun impreuna, iar daca aveti si copii, nu ezitati sa ii implicati si pe ei la un joc interactiv.

O astfel de activitate il va face sa inteleaga eventual cat de importanta e familia, cat de bine il face sa se simta in aceasta atmosfera de acasa si ca nu ar trebui niciodata sa renunte la voi.

Indiferent care au fost motivele care v-au adus aici, atat timp cat amandoi sunteti dispusi sa uitati trecutul si sa porniti pe un nou drum in viata, sansele de a avea un mariaj fericit sunt foarte mari.

Cu toate acestea, in cazul in care el este complet negativist si nu isi doreste sa depaseasca aceasta situatie, cel mai indicat este sa soliciti ajutorul unui avocat divort in Cluj Napoca 2017.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *