flight-delays1. Spune tuturor ca esti pe cale sa pierzi zborul

Spune-i taximetristului, spune-le oamenilor cu care trebuia sa te intalnesti. Spune-i agentului de la administrare a securitatii. Vei fi surprins sa vezi cat de buni pot fi colegii tai calatori, daca explici ca esti in intarziere, si doar cauti bunatatea sau simpatia celui mai rapid Taxi pentru a ajunge la aeroport. Poate este vina ta ca ai intarziat, poate este vina liniilor aeriene, indiferent nu este nimic rau in a cere putin ajutor.

2.Gaseste reprezentantul liniilor aeriene care te poate ajuta

Acestia sunt oamenii cu superputeri in aeroport. Daca intarzii la zborul tau initial, cauta un agent de pe linia aeriana si roaga-i frumos sa te escorteze pana in fata liniei de securitate.

Daca ajungi la un zbor care e in intarziere, roaga insotitorii de zbor sa faca un anunt in avion prin care sa le spuna celorlalti pasageri sa astepte sa coboare cei care au de facut o conexiune.

3.Fii pregatit sa fugi

Daca vrei sa ajungi la zbor, va trebui sa fugi, incearca sa faci cat mai multa galagie. Trebuie sa faci galagie pentru ca oamenii sa se dea la o parte, ca nu cumva intr-un mod accidental sa cazi peste vreo bunicuta.

Folositi avantajul revistelor din buzunarul scaunului de la avion. Aceste reviste au hartile majoritatilor terminalelor, si vei fi capabil sa gasesti ruta corecta intre terminale. In unele cazuri va trebui sa folosesti un tren pentru a ajunge de la un terminal la altul, iar o harta te va ajuta mult.

4. Fii cumsecade

Pentru a-ti indeplini scopul si de a avea cea mai buna sansa sa nu intarzii, trebuie sa fii bun cu oamenii de la care ai nevoie de ajutor. Daca stii ca ai intarziat si un insotitor de zbor te-a ajutat, incearca sa-i zambesti si sa-i multumesti mult.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *