incredere
incredere

Este cumva o intrebare care te macina zi si noapte? Acest articol nu se vrea a fi o solutie magica ce va inlatura automat toate problemele, dar poate totusi te va face sa constientizezi unde ai gresit si sa iti dea cateva sfaturi in acest sens.

Daca vrei sa stii cum sa recastigi increderea prietenei tale, trebuie ca prima data sa intelegi ca ai facut o greseala. Daca inca consideri ca nu ai gresit cu nimic, inseamna ca prietena ta nu conteaza prea mult pentru tine, si nu mai trebuie sa citesti in continuare.

Relatiile sunt complicate si necesita multa munca. Uneori sentimentul de neajutorare este tot ceea ce simti, insa asta nu inseamna ca trebuie sa abandonezi. Recastigarea increderii depinde si de cat de mare a fost gafa pe care ai facut-o. Femeile sunt foarte emotive, pentru ele dragostea si ura sunt doua sentimente ce adesea sunt duse la extrem. Iata cateva sfaturi ce te-ar putea ajuta.

Nu incerca sa comunici cu ea. Majoritatea barbatilor fac asta si esueaza lamentabil. Dupa o despartire persoana are nevoie de spatiu si trebuie sa i-l acorzi. Daca vei continua sa o suni, sa ii dai mesaje insistent, o poti indeparta si mai mult. Acordandu-i ceva spatiu, ai sanse mai mari sa o recastigi, poate i se va face dor de tine si te va cauta ea.

Nu o urmari, asta niciodata nu a fost o idee buna. Multi au incercat asta si niciodata nu a adus rezultate bune. Nu fi acel stalker de care se va satura si care o poate speria si indeparta din ce in ce mai mult. Din nou, acorda-i spatiu si timp.

Nu incerca sa vorbesti cu prietenele ei despre asta. Daca vei continua sa le intrebi despre cum se simte, in cele din urma tot va afla si asta poate sa o supere si mai mult. Ca nota de incheiere, acorda-i spatiu si timp pentru reflectie. Timpul vindeca tot, dupa cum se spune, astfel sfaturile anterioare chiar iti pot fi de ajutor. Daca iti va acorda inca o sansa, ai grija sa nu o irosesti inutil.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *