Tipuri de DatoriiAr trebui sa traim cu totii ca vedetele rock, copii de bani gata si miliardarii de pe internet pe care ii vedem la televizor toata ziua? Daca viata ar functiona la fel cum o portretizeaza Holywood-ul, ar trebui sa conduci o masina sport scumpa, intre slujba ta bine platita si conacul tau.

Gandul de a-ti cheltui banii castigati din greu pe obiecte de lux poate fi intotdeauna tentant, si ai putea fi invidios pe acesti tipi ce au intotdeauna cea mai grozava masina, ultimul iPhone si cel mai mare TV. Dar nu pot sa ezit sa ma gandesc daca platesc cu bani cash sau fac o rata pentru acest lucru.

Traindu-ti visul sau supravietuind cosmarului?

In timp ce traind cu metodele tale nu este intotdeauna plin de farmec, lumea reala nu este cea pe care o vezi pe MTV. Absolventul de facultate mediu care imprumuta bani pentru diploma de licenta, iese din facultate cu 29.400 de dolari datorie de creditare pentru studenti.

Chiar si pentru cei care intra in piata muncii, facand 50.000 de dolari, sa faca o ipoteca pe 150.000 de dolari in viitorul apropiat nu este posibil. Acest lucru nici macar nu ia considerare potentialul datoria cardurilor de credit si imprumuturilor pentru masini, la care am putea fi spectatori.

Am rude care inca platesc pentru stilul de viata de care s-a bucurat la 21 de ani, dorindu-si sa fi pus bani intr-un portofoliu de investitie sau capitaluri proprii. Daca tineretea este pierduta pe tineri, atunci greselile pot falsifica calea catre intelepciune.

Nu poti prezice viitorul, dar te poti pregati pentru ceea ce urmeaza sa vina. Este posibil sa administrazi si sa planuiesti datorii pentru a te asigura ca te pregatesti pentru situatii neasteptate, decat sa lasi datoriile sa iti scape de sub control.

Nu te avanta in datorii prea mare, multumeste-te cu viata pe care o ai acum, decat sa traiesti bine cativa ani si apoi sa fii ingropat in datorii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *