caritsanmed

Fiecare dintre noi a avut la un moment dat nevoia de a beneficia de ingrijiri medicale. Totusi, inainte de a ne indrepta spre spital, ne intrebam daca merita intr-adevar sa facem asta sau mai indicat ar fi sa optam pentru o clinica de stat.

De-a lungul timpului am avut parte de o serie destul de insemnata de neajunsuri in ceea ce priveste atentia ce mi-a fost acordata in spitalele de stat din tara. Asadar, am ajuns la concluzia ca sanatatea mea e mai importanta decat orice, asa ca am ales sa merg la CaritSanMed Policlinica in Targu Mures. Multe cunostinte de-ale mele isi faceau controale acolo si beneficiau de atentia unei echipe de medici extrem de bine pregatiti. Trebuie sa mentionez ca toate acestea erau pe deplin multumite de serviciile primite si m-au sfatuit si pe mine sa imi fac o programare acolo. Asadar, le-am ascultat sfatul si nu regret nicio clipa ca am facut-o.

De altfel, pot sa spun ca intotdeauna voi opta pentru o clinica privata, in locul celei de stat. Acest lucru se datoreaza faptului ca pacientii sunt mult mai bine tratati din toate punctele de vedere, insa si a multor altor avantaje.

  • Pacientul are parte de toata atentia personalului clinicii, precum si a medicilor extrem de bine pregatiti.

Daca atunci cand am optat pentru serviciile medicale de stat, am fost tratata cu indiferenta chiar la urgenta, atunci cand vine vorba de clinica privata, lucrurile stau complet diferit. Chiar daca aici trebuie sa platesti pentru serviciile oferite, cel putin stii ca esti respectat si ca nu trebuie sa dai spaga asistentelor sau medicilor. Ei te trateaza minunat, indiferent cine esti, cum arati sau ce varsta ai.

  • Trebuie sa recunosc faptul ca toate clinicile private beneficiaza de un personal bine instruit din toate punctele de vedere. Bunul simt nu le lipseste niciodata si isi fac foarte bine treaba. De altfel, inca de cand am intrat in CaritSanMed Policlinica in Targu Mures, am fost intampina de niste oameni minunati care au fost dornici sa ma ajute.
  • O clinica privata intotdeauna este mai atent ingrijita si igienizata. Chiar daca avem in tara si spitale curate, nu se compara nici pe departe cu policlinicile private.

Tocmai din acest motiv, intotdeauna voi opta pentru serviciile dintr-o clinica privata. Chiar daca dai un ban, cel putin stii sigur ca esti tratat ca atare de medici profesionisti si de un personal atent.

  • Aparaturile de care medicii se folosesc sunt extraordinar de moderne. Spre deosebire de multe spitale din Romania, la caritsanmed.ro se afla dispozitive, instrumente si aparaturi de ultima generatie, ce au capacitatea de a depista boli grave. Astfel, medicilor le este mult mai usor sa ofere un tratament potrivit, astfel incat sa se rezolve cat mai repede cazul.
  • Mai ales atunci cand vine vorba de copii, parintii trebuie sa aleaga un pediatru de incredere care sa lucreze intr-un mediu curat si eficient. Astfel, eu aleg sa imi duc la controale copilul ori de cate ori nu se simte tocmai bine la CaritSanMed Policlinica in Targu Mures si sunt extrem de multumita de cum e ingrijit si primit.

Acestea fiind spuse, intotdeauna voi opta pentru serviciile medicale dintr-o clinica privata in locul celei de stat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *