detoxifiere

O curatenie generala se impune in orice locuinta din timp in timp. La fel sta cazul si cu propriul organism. Dupa ce ai terminat curatenia si totul straluceste, te simti mai bine, mai confortabil, esti mai binedispus. Detoxifierea organismului face acelasi lucru: este secretul care te va face sa te simti mai bine, sa ai o stare generala de bine, sa fii mai sanatos. In aceasta perioada suntem zilnic expusi la mii de substante chimice care circula prin aer, prin apa si pot fi gasite si in sol.

Desi corpul este echipat cu un sistem defensiv in mod natural, care ne ajuta sa ne luptam cu toxinele, organele si sistemele de organe pe care ne bazam pentru a filtra si elimina reziduurile din organism ajung sa fie suprasolicitate la un moment dat. Aici vorbim in principal de plamani, ficat, colon, rinichi, piele, sange si sistem limfatic.

Semne ale unei toxicitati crescute in organism pot fi constipatia sau diareea, respiratia urat mirositoare, durerile frecvente de cap, racelile si gripele frecvente, stare generala de slabiciune si nivel scazut de energie, sensibilitate crescuta, afectiuni ale pielii, deranjamente ale somnului si lista nu se opreste aici. Oricare din aceste simptome le-ati experimenta, cel mai indicat ar fi sa incercati o cura de detoxifiere. Trebuie redus pe cat posibil aportul de substante daunatoare din organism. Pentru a sprijini intreg procesul, pe perioada detoxifierii se poate renunta la fumat, la consum de alcool si cafea, trebuie facute exercitii fizice, trebuie consumata mancare organica, este de asemenea necesara o hidratare suficienta si un consum de mai multe furcte si legume.

O cura de detoxifiere imbunatateste aspectul fizic, regleaza somnul si perioadele de odihna si imbunatateste de asemenea si starea de bine din punct de vedere emotional. Se creste vitalitatea, sanatatea per total si exista si sanse ca dupa detoxifiere si greutatea sa fie redusa cu cateva kilograme. Printre alte beneficii ale detoxifierii se numara si imbunatatirea starii de spirit si a armoniei, cresterea nivelului energetic, imbunatatirea performantelor si rezistentei fizice si nu numai. O dieta de detoxifiere poate sa fie cheia catre un stil de viata mai sanatos, dupa ce se remarca toate beneficiile pe care poate sa le ofere.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *