botezz.ro

Evenimentele speciale de la nunta la botez raman in amintirea celor care au fost personaje principale, dar si a celor care au participat, drept moment unic. Este o adevarata placere ca straduinta ta de a fi organizat un astfel de eveniment sa cunoasca aprecierea celor din jur. Cu o astfel de intentie avuta in vedere, chiar si cele mai mici detalii sunt luate in considerare.

Marturiile spre exemplu, desi sunt mici accesorii, au o mare importanta. Acestea sunt alese conform cu evenimentul, ca o expresie tematica a acestuia. Asadar, pentru marturii botez alegerile vor fi parte din intrega organizare. Iata ce optiuni sunt si de ce te intereseaza aceste accesorii.

Accesorii personalizate

Marturiile pot fi imbogatite ca aspect si cu partea de personalizare, ce poate consta intr-un scurt mesaj de multumire fata de invitati sau poate fi vorba despre imprimarea data evenimentului si/sau numele bebelusului. Cu aceasta ocazie fiecare invitat va avea mai bine conturata amintirea ce ii va ramane de la un astfel de eveniment, cu toate detaliile despre acesta.

Personalizarea in acest mod poate fi de asemenea o maniera eficienta de a nota numele invitatilor, contorizand in egala masura si care este locul fiecaruia. Nu se poate omite faptul ca aceste detalii sunt si ele parte din organizare, aspecte necesare de a fi avute in vedere.

Decoratiunile fiecarei mese

Marturiile pentru botez pot fi alese in functie de tema, dupa preferinte de culoare si dupa simbolistica. Astfel, aceste mici accesorii devin inevitabil parte din decoratiunile de pe masa, acolo unde altfel se incearca si conturarea unui cadru corespunzator evenimentului. Plasate pe masa, unde este locul fiecarui invitat, cu numele acestora pe fiecare dintre ele, se intelege ca le sunt dedicate si prin urmare fiecare isi va insusi acest mic detaliu, la plecare.

Marturiile de botez pot fi alese in functie de culoarea specifica – roz pentru fetite, albastru pentru baieti – sau in functie de decorul in sine al salii. De asemenea, pot fi reprezentari ale unor obiecte specifice, cum ar fi un mic carucior, suzeta sau papuc de bebelus. Deservesc drept decoratiune, suport fie pentru lumanare, pentru bomboane, in functie de ce isi doreste fiecare.

Marturiile sunt un fapt o traditie, de a oferi mai departe din norocul de a trai un eveniment fericit. Se practica mai ales la nunti, darul de acest gen fiind de regula legat de drajeuri ce in simbolistica lor aveau sa exprime ce inseamna viata in doi: dulce la suprafata, cu invelis mai dur, cu mai multe straturi insemnand incercari ale vietii.

La botez, marturiile se leaga mai degraba de ideea sarbatoririi micului prunc. Acestea pot fi viu colorate si specific lumii copiilor, insa avand si un rol practic, acela de a decora. Nu degeaba se opteaza pentru acele marturii ce pot deveni suport pentru lumanari spre exemplu sau mici recipiente pentru uleiuri esentiale sau alte tipuri de continut.

Marturiile de botez sunt nelipsite. Acestea vor intregi decorul mesei si sunt asteptate de catre invitati, astfel ca merita sa fie luat in considerare ca acestea sa fie parte din planul de organizare a evenimentului. Pentru inspiratii si nu numai, www.BotezZ.ro este o recomandare in acest sens.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *