De ce sa alegi mobila la comanda

mobila comanda

Cand vine vorba de designul interior al locuintei, trebuie sa alegi fiecare obiect cu maxima grija, trebuie sa te asiguri ca se incadreaza perfect in designul total si ca indeplineste exact scopul propus. Fiecare are idei proprii in ceea ce priveste designul si cauta sa ofere o nota de personalitate locuintei.

Poate ca ai petrecut ore sau chiar zile cautand online si prin magazine mobilierul potrivit pentru locuinta, fie ca vrei sa renovezi sau mobilezi pentru prima data casa proaspat construita. Poate ca ai vazut ceva ce ti-a placut, insa acum nu mai gasesti acea piesa de mobilier, acel dulap sau acel pat pe care doar ti-l amintesti.

Mobila realizata la comanda nu se supune acestor neajunsuri. Iti poti decora casa cu incredere, optimizezi spatiul si oferi exact aspectul dorit locuintei. Primul si cel mai important avantaj pe care il aduce mobilierul la comanda este faptul ca este 100% original. Nu risti sa cumperi un produs, un set de mobila pentru o intreaga camera, pentru a vedea apoi ca un vecin sau o cunostinta au exact acelasi set. Iti alegi materialul din care va fi confectionat, dimensiunile exacte, personalizezi efectiv totul si astfel vei avea totul realizat conform dorintelor.

Cand cauti mobila prin magazine, trebuie sa cumperi ceea ce gasesti; nu tot timpul insa se potriveste totul perfect. Cand se alege insa mobilierul la comanda, fiecare piesa poate fi adaptata. Un dulap trebuie sa acopere intreg spatiul dintre doi pereti sau sa ajunga chiar pana in tavan – nimic mai simplu: se face exact dupa dimensiunile si specificatiile oferite. Alegi dimensiunile mobilierului si le adaptezi dupa locuinta si nu adaptezi locuinta dupa mobilier, cum se intampla atunci cand cumperi mobilier realizat in serie. Te asiguri in acest fel ca totul se incadreaza perfect, ca materialul si culoarea mobilierului se potriveste cu tonul pe care vrei sa il dai locuintei. Din toate aceste motive devine tot mai cautata mobila la comanda.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.