Intro-to-DefianceTrion Worlds a anuntat ca Defiance, MMO-ul shooter ce are legaturi cu show-ul SyFy cu acelasi nume, va deveni free to play, in timpul lui iunie anul acesta. Conducatorul creativ, Trick Dempsey, le-a spus celor de la IGN ca parteneri diferiti s-au mutat la viteze diferite, asa ca update-ul free-to-play va iesi pentru PC pe 4 iunie, cu update-ul la console urmand mai tarziu anul acesta. Trion anticipeaza un update pe 15 iulie pentru Playstation 3, in timp ce studio-ul discuta acum detaliile despre lansarea pe Xbox 360.

Ca deobicei cu tranzitiile free-to-play, cei care cumpara o copie a cutiei sau au cumparat anterior Defiance in trecut, le vor fi oferite un asortiment de obiecte incluzand 1000 Arkforge, noul sistem valutar la care se lucreaza. Jucatorii vor primi de asemenea 4 sloturi de personaje, 5 loadout-uri, pana la 75 de Ark Keycodes si un inventar de minim 70 de locuri. Trion pune in joc de asemenea 30 de zile a statusului de Paradise Patrone, de indata ce Defiance realizeaza tranzitia catre Free-to-Play.

Va intrebati poate ce inseamna sa ai statutul de Paradise Patron? Trion a declarat ca, cei care cumpara un obiect din magazinul din joc, le vor fi oferite un „Patron Pass” ce ofera stimuli la skill, experienta, scrip, rate de primire a reputatiei si recuperarilor, toate fiind stocabile cu stimulul ce se potriveste din magazin. De asemenea veti primi un 10% discount in magazinul din joc si o cutie speciala.

Dempsey spune ca ei fac mai putin de la cienti cu acest plan, insa ei nu vor sa fie acei tip de oameni, explicand ca majoritatea studiourilor realizeaza free-to-play intr-un mod care este foarte de exploatare. Pentru a beneficia de continutul „Season Pass” va trebui sa platesti inca o taxa, cu toate acestea acel continu nu va deveni gratuit. Dempsey spune ca DLC-urile au aceleasi obiective pe care le-au avut cand au fost lansate pentru public pentru prima oara.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *