Cantarele auto au fost facute pentru a cantari diferite utilaje , lucru care este necesar cand se lucreaza in industrii precum constructii, exploatari miniere sau altele care sa includa munca cu utilaje mari. Orice greseala ar putea duce la erori fatale, asa ca nimeni nu isi asuma riscul asta, atat producatorii, cat si clientii. Insa si cantarele auto difera ca pret nu neaparat din cauza calitatii lor, ci datorita faptului ca unele au niste caracteristici in plus care pot fi foarte utile, asa ca trebuie sa va documentati macar putin inainte sa achizitionati un astfel de cantar.

Aceste cantare vin sub diferite forme si cu diferite proprietati, asa cum am mentionat si mai sus, fiecare fiind mai bune pe anumite parti sau pentru anumite mase. De exemplu, daca detineti utilaje precum tractoare, camioane sau altele asemanatoare, ele pot fi cantarite de acleasi cantar, insa cand vine vorba de utilaje mai mici s-ar putea sa fie necesara achizitionarea unui alt cantar auto, mai mic, pentru a cantari cu precizie. Cand acesta cantareste greutati foarte mari, de cateva tone cu tot cu incarcaturi, chiar daca sunt foarte bine facute, s-ar putea sa nu arate exact o greutate mai mica, aspect care este crucial. Asadar, benefic este sa aveti mai multe cantare, de diferite marimi pe platforma.

In prezent nu este dificil de gasit un cantar auto de calitate din toate punctele de vedere. Cu siguranta daca va interesati pe internet veti gasi ceea ce cautati. Cele mai bune cantare auto sunt cele relocabile, adica au nevoie doar de un camion gabaritic, deoarece reduc costurile de transort si asamblare.  Avantajele unui cantar auto relocabil sunt urmatoarele: greutatea acestuia nu depaseste 20 t, ceea ce este un mare plus  in ceea ce priveste costurile de transport, moduele acestuia sunt in majoritatea cazurilor de 1 m, din camion incarcarea si descarcarea de face doar prin intermediul unui stivuitor de 3 t, pneurile de beton au o aderenta foarte buna, dilatarile termice sunt reduse considerabil, se poate extinde ulterior din cauza conceptului modular de care dispune, se poate instala pe suprafete existente cum ar fi drumuri betonate, asfalt, fundatii existente si asa mai departe. Cantarele auto se folosesc in domenii precum constructii, agricultura, rampe ecologice, exploatari, reciclari si asa mai departe   .

Nu este dificil sa gasiti un cantar auto care sa vina si la un pret bun, cu care sa si economisiti bani, trebuie doar sa stiti unde sa cautti si sa fiti atenti la detalii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *