198vtqxi05mzjpngDragon Age : Origins ar putea sa nu fie cel mai tehnic RPG care iti ia vederea pe PC, dar ramane unul special dens si unul satisfacator. Catalogat ca fiind succesorul spiritual al lui Baldur’s Gate de la Bioware, Origins a combinat lupta tactica dificila cu o poveste fascinanta care se schimba constant pentru a reactiona cu deciziile tale. Lumea prezentata a fost eliberata de un sistem de moralitate si povestea sa s-a intins dincolo de legenda lui Grey Wardens si Darkspawn. Au aparut un numar de povesti interesante, ale lui Shale, Leliana, Morrigan si Allistar, sunt toate personaje iubite din cauza unui motiv si din cauza pierderii si mortilor, Origins poate fi un joc subliminal amuzant. Varietatea de povesti de origine insemna ca fiecare trecere prin joc se simtea putin diferita. In zilele noastre jocul vine intr-o editie „Ultimate Edition” care include o serie de continut in plus, oferind noilor jucatori sute de ore de gameplay posibil. Urmarea a fost o dezamagire si cel de-al 3-lea joc ne promite multe, insa Dragon Age Origins ramane un joc RPG de PC robust.

O alegere buna pentru : Cei care cauta un joc masiv in care sa se arunce, fanii Game of Thrones, oamenii care au crazut ca dwarfii au fost trecuti cu vederea in povestile de fantezie.

Nu e o alegere buna pentru : Oricine este presat de timp, oamenii care vor un action-RPG, oamenii care nu vor un joc care se rezuma la lupta, rasistii de elfi, si cei care nu vor protagonist tacut.

Am terminat acest joc si am fost foarte captivat de actiunea ce se petrece in el, am fost uimit de povestea personajelor, insa am luptat pana in ultima clipa pentru a castiga. Jocul arata bine, are functionalitati grozave si in el te simti cu adevarat ca intr-un rpg strategic, fiind nevoit sa-ti gandesti miscarile urmatoare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *