echipamente refurbished

Tot timpul suntem in cautarea modalitatilor de a economisi, in special cand vine vorba de tehnica. Desi evolutia tehnologica aduce tot timpul aparitii noi pe piata, gadgeturi de ultima generatie, computere, laptopuri ori tablete tot mai performante, in majoritatea cazurilor nu exista posibilitatea financiara de achizitie a acestor produse de noi.

De cele mai multe ori alegem varianta mai rentabila: cumpararea de calculatoare si echipamente refurbished. Astfel de echipamente sunt reconditionate dupa ce au fost utilizate o anumita perioada de timp ori fiind returnate de catre clienti datorita unor defecte. Computerele si perifericele cu sigla refurbished ajung astfel inapoi la producator ori in magazine specializate, sunt atent verificate si testate, defectele se remediaza, iar ulterior sunt repuse in vanzare. Pretul este cel care face diferenta, pentru ca din punct de vedere al functionalitatii caracteristicile sunt similare cu cele ale produselor noi.

Banii nu dau afara din casa pe nimeni – asa se spune. Astfel atunci cand vrei sa iti cumperi un computer sau un laptop nou poti sa alegi unul second hand sau refurbished. Chiar daca produsul nu este nou ori a mai fost utilizat, asta nu inseamna ca se face rabat de la calitate ori functionarea sa lasa de dorit. Dupa cum am spus, astfel de produse resigilate sunt verificate si testate, parametrii de functionare sunt optimizati, se fac chiar si upgrade-uri in unele cazuri. Poti sa beneficiezi astfel de un laptop sau un computer care sa te serveasca la fel de bine ca si un produs nou. Totul la un pret mult mai mic – pentru ca la bani se ajunge in cele din urma, dar un produs care vine si cu garantie, parametri de functionare optimi si specificatii tehnice apropiate chiar de cele ale unui produs nou. Poti avea chiar avantajul de a obtine un computer sau laptop care sa aiba si licentiere pentru sistemul de operare Windows, exista magazine specializate si autorizate care fac aceasta relicentiere la un cost mult mai mic, cu singura conditie ca echipamentul sa fi fost licentiat inainte.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *