Editia de colectie al lui Drakengard 3

112f1a0a7ed7f9aeee942bf2d94dccf8Multumita feedbackurilor trimise de fani pentru Drakengard 3, acestia lanseaza planuri pentru Europa. Acestia sunt foarte multumiti sa aiba niste fani atat de dedicati si in timp ce nu e intotdeauna usor cand oamenii sunt suparati pe ceva, acestia au dat feedbackul primit de la fiecare fan in parte, la echipa jocului si astazi vor sa ne ofere o actualizare intreaga a rezultatelor.

A durat ceva timp, fiindca asa dureaza deobicei, sunt acum pregatiti sa anunte ca datorita feedbackurilor care au ajutat la o buna dezvoltare a jocurilor, acestia vor lansa o editie de colectie pentru Drakengard 3 in Europa, si acest lucru va caracteriza si continutul de voice over japonez.

Vor face o declaratie de presa cat de curand despre acest lucru, dar din moment ce fanii i-au ajutat cu ajutorul feedback-urilor, acestia au vrut ca fanii sa fie primii privilegiati care sa afle acest lucru.

Editia de colectie a lui Drakengard 3 contine :

O cutie cu clapeta – o carcasa de afisare elocventa caracterizand floare care creste din ochiul lui Zero.

Hardback Novella – Povestea prequel ilustrata foarte frumos in 160 de pagini pentru Drakengard 3, contine o colectie de povesti scurte scrise din perspectiva fiecarui caracter. (aceasta carticica este valabila doar in limba engleza)

Pachetul de Add-on – Tokeni descarcabili pentru costumul Ciam, un nivel aditional unde joci rolul lui One, sora lui Zero si o palarie uriasa de bebelusi (o palarie uriasa de bebelus pentru dragonul tau, Mikhail).

CD cu muzica – un CD ce contine o selectie de melodii fermecatoare din coloana sonora originala a jocului, compusa de catre Keiichi Okabe.

Un poster cu doua fete – Un poster de colectie cu doua fete disponibil in Editia de Colectie a lui Drakengard 3.

Jocul – In timp ce nu o sa fie nici o versiune de disc fizic al lui Drakengard 3 pentru Europa si teritoriile PAL, un token de descarcare va fi inclus pentru a putea descarca jocul din Playstation STore.

Editia de colectie va fi disponibila exclusiv de la Square Enix Store.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.