112f1a0a7ed7f9aeee942bf2d94dccf8Multumita feedbackurilor trimise de fani pentru Drakengard 3, acestia lanseaza planuri pentru Europa. Acestia sunt foarte multumiti sa aiba niste fani atat de dedicati si in timp ce nu e intotdeauna usor cand oamenii sunt suparati pe ceva, acestia au dat feedbackul primit de la fiecare fan in parte, la echipa jocului si astazi vor sa ne ofere o actualizare intreaga a rezultatelor.

A durat ceva timp, fiindca asa dureaza deobicei, sunt acum pregatiti sa anunte ca datorita feedbackurilor care au ajutat la o buna dezvoltare a jocurilor, acestia vor lansa o editie de colectie pentru Drakengard 3 in Europa, si acest lucru va caracteriza si continutul de voice over japonez.

Vor face o declaratie de presa cat de curand despre acest lucru, dar din moment ce fanii i-au ajutat cu ajutorul feedback-urilor, acestia au vrut ca fanii sa fie primii privilegiati care sa afle acest lucru.

Editia de colectie a lui Drakengard 3 contine :

O cutie cu clapeta – o carcasa de afisare elocventa caracterizand floare care creste din ochiul lui Zero.

Hardback Novella – Povestea prequel ilustrata foarte frumos in 160 de pagini pentru Drakengard 3, contine o colectie de povesti scurte scrise din perspectiva fiecarui caracter. (aceasta carticica este valabila doar in limba engleza)

Pachetul de Add-on – Tokeni descarcabili pentru costumul Ciam, un nivel aditional unde joci rolul lui One, sora lui Zero si o palarie uriasa de bebelusi (o palarie uriasa de bebelus pentru dragonul tau, Mikhail).

CD cu muzica – un CD ce contine o selectie de melodii fermecatoare din coloana sonora originala a jocului, compusa de catre Keiichi Okabe.

Un poster cu doua fete – Un poster de colectie cu doua fete disponibil in Editia de Colectie a lui Drakengard 3.

Jocul – In timp ce nu o sa fie nici o versiune de disc fizic al lui Drakengard 3 pentru Europa si teritoriile PAL, un token de descarcare va fi inclus pentru a putea descarca jocul din Playstation STore.

Editia de colectie va fi disponibila exclusiv de la Square Enix Store.