Sexy-cosplay-of-The-Elder-Scrolls-V-female-characterBethesda a anuntat in ianuarie ca MMO-ul cu plata lunara, The Elder Scrolls Online, ce urmeaza sa apara, a fost evaluat cu M-pentru Matur de Entertainment Software Rating Board (ESRB), o determinare cu care compania nu a fost de acord, dar nu va contesta decizia.

Acum descrierea evaluarii a celor de la ESRB pentru The Elder Scrolls Online a fost facuta publica pentru a arata de ce a fost evaluat fiind Matur. Principalii factori de determinare au fost ca jocul contine sange, tema sexuala, folosire a alcoolului si violenta.

Dar in rezumatul complet al evaluarii de la ESRB, The Elder Scrolls Online caracterizeaza insinuari sexuale in dialoguri, reprezentari sangeroase a capetelor taiate si jocuri cu bautura care rezulta in viziunea tulbura a personajului si afectarea dialogului.

Este un joc multiplayer RPG in care jucatorii isi asuma rolul unui razboinic in lumea fantastica din Nirn. In timp ce jucatorii exploreaza mediul open-world, ei pot realiza diferite quest-uri si pot indeplini sarcini. Personajele folosesc sabii, topoare si atacuri magice pentru a omora craturile care arata ca oamenii si inamicii fantastici. Jucatorii se arunca intr-o batalie in stil incaierare, taind si spulberand inamici diferiti, bataliile fiind caracterizate de plansete de durere, sunete de impact si stropi de sange. Unele secvente descriind cantitati uriase de sange in timp ce vampirii ataca si se hranesc cu caractere. In unele questuri jucatorii au abilitatea de a trage in teapa capurile creaturilor, unele scenarii descriu mormane de corpuri si schelete ce atarna din dispozitive de tortura. Descrierile texturilor sau dialogurile se refera cateodata la material sexual. In timpul jocului, jucatorii pot cumpara si consuma alcool, ba chiar se pot angaja intr-un concurs de baut rezultand in viziunea tulbura si dialoguri influentate ale caracterului.

The Elder Scrolls Online apare pentru PC si Mac pe 4 aprilie, iar in iunie pentru Xbox One si Playstation 4. Acesta o sa aiba o taxa lunara de 15$.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *