burta

Programul pe care il avem in zilele noastre nu prea ne mai permite sa acordam atentia necesara corpului. Ajungem sa facem burta si vrem sa scapam rapid de ea, astfel ajungem sa cheltuim pe echipament de sala, abonamente si suplimente. Sunt insa o serie de exercitii simple pe care fiecare dintre noi le poate face pentru a scapa de grasimea nedorita din jurul burtii.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa dedici zilnic cate o jumatate de ora exercitiilor fizice. Grasimea se depune in principal in zona taliei, in special in cazul barbatilor. Facand exercitii fizice in mod regulat, se poate reusi, se poate stimula corpul pentru a arde aceste grasimi. Fie ca sunt exercitii precum abdomene sau care implica ridicare de greutati, fie ca sunt exercitii cardio care stimuleaza corpul pentru a arde grasimile nu doar din jurul burtii – precum alergari, inot sau ciclism, rezultatele se pot vedea ulterior.

Alergarea este unul din cele mai bune exercitii fizice pentru a reduce burta. Este o modalitate indirecta, nu se lucreaza in special muschii abdominali. Alergarea este un exercitiu benefic pentru corp, in general, ajutand atat la arderea mai rapida a grasimilor cat si la imbunatatirea circulatiei. In cazul ciclismului situatia sta la fel.

Inotul este un alt tip de exercitiu fizic ce te poate ajuta sa scapi de burta. In timpul inotului corpul arde foarte multe calorii, iar la fel, daca se practica regulat, inotul ajuta la o stare generala de bine, iar burta va fi inlocuita cu acel abdomen plat pe care ti-l doresti atatde mult.

Abdomenele sunt solutia aleasa de marea majoritate. Acestea solicita direct muschii, formandu-i si sculptandu-i pentru acel 6-pack sau 8-pack cautat. Serii de cate 50 de repetari facute zilnic, combinate cele facute drept cu cele laterale, ajuta la definirea  abdomenului. Spre deosebire de exercitiile cardio, implica insa putin mai mult efort.

Pentru rezultate mult mai rapide, pot fi combinate alergarile, ciclismul, inotul si abdomenele. In acest fel vei scapa de burta si vei avea acel abdomen plat pe care ti-l doresti.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *