In ziua de azi e greu sa gasesti o florarie care chiar sa isi merite banii deoarece majoritatea pe care le intalnim atat online cat si prin oras vand flori de proasta calitate, unele din ele chiar ofilite, la preturi exagerat de mari, pentru ca se considera ca, fiind in oras, totul trebuie sa fie mai scump decat trebuie. Insa exista si florarii care arata ce inseamna o florarie in adevaratul sens al cuvantului, atat din punctul de vedere al preturilor, cat si al florilor. O astfel de florarie este „Flor de los andes”.

 

Flor de los andes” este un magazin online care se ocupa cu comercializarea buchetelor de flori de diferite tipuri si pentru diferie ocazii, care sunt livrate fie la domiciliu, fie se face plata in avans si sunt trimise prin curier catre o adresa specifica. Oricum ar fi, site-ul acestei florarii permite achizitionarea de buchete atat prestabilite, cum sunt modelele de pe site, cat si personalizate, pentru o experienta unica. Are de asemena si o rubrica dedicata chat-ului cu proprietarii si frunizorii, unde se pot obtine toate detaliile in aceasta privinta.

 

Este dificil sa gasim buchete de flori care sunt atat frumoase, cat si ieftine. Dar, poate cel mai important aspect este ca de multe ori este dificil sa gasim un magazin care sa se ocupe cu vanzarea unor anumite tipuri de flori, deoarece, poate din cand in cand vrem sa achizitionam ceva special, cum este o planta exotica, dar nu avem de unde fiindca nu avem cunostinte de cauza despre magazine care se ocupa cu asa ceva. Pe „Flor de los andes” gasiti o gama foarte variata de planta si buchete, pana si idei si fotografii ale buchetelor deja existente pe piata, pentru a ne fi mai usor sa alegem sau pentru a ne fi mai usor sa alegem un tip de buchet pe care vrem sa il cream singuri.

 

Pe acest site nu se gasesc numai buchete de flori, ci si aranjamente florale pentru nunti, botezuri, sau pur si simple aranjamenete florale pentru ocazii, care au tenta doar eleganta, nu si specifica unui eveniment precum o nunta. De asemena, de aici puteti achizitiona si frunze ornamentale, si flori vintage si corporale, ba chiar si o noua colectie de ceainice cu flori, adica buchete mici bagate in interiorul unui ceainic.

 

Daca sunteti o persoana care achizitioneaza de flori, sau atunci cand o face vrea sa fie de calitate, „Flor de los andes” este cel mai bun loc in care puteti gasi astfel de produse.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *