GauntletGauntlet a fost anuntat, nu te ingrijora nu esti Marty Mcfly, si nu ai fost teleportat inapoi cu un deceniu. Nu, a fost anuntat un reboot al jocului Gauntlet, Warner Bros Interactiv, promite o intoarcere a radacinilor a hack and slashului clasic dungeon.

Aterizand exclusiv pentru Steam si Steam OS in aceasta vara, Gauntlet este o inviere a arcade clasicului pentru a noua generatie. Gameplay-ul incercat si testat, cu 4 jucatori cooperand s-a intors, insarcinand campionii neinfricati sa infrunte ororile ce va asteapta in dungeonul de dedesubt.

Gauntlet va permite din nou jucatorilor sa aleaga dintre 4 caractere, Warrior, Valkyrie, Elf si Wizard, fiecare avand abilitati unice in lupta. Warriorul se ridica apropiat si personal, Elf-ul e agil si poate furniza sprijin de la distanta, ca Valkyrie esti un tank foarte inarmat si Wizard-ul are putere magica ce ataca de la distanta.

„Pentru noi, cei de la arrowhead, Gauntlet este unul dintre cele mai semnificative jocuri din copilaria noastra, si este nemaipomenit sa avem onoarea de a lucra cu Warner Bros. Interactive Entertainment la o versiune nou nouta” a sustinut Johan Pilestedt, CEO-ul celor de la Arrowhead Game Studio. „Gauntlet este unul dintre originalele si cele mai cunoscute proprietati de jocuri video si vor sa faca o versiune proaspata, insa originala a operei de multiplayer.

„Cu Gauntlet combinam stilul arcade al jocului original cu un look total nou si un set de caracteristici care includ un gameplay cu 4 jucatori, atat local cat si online „Gauntlet va fi primul titlu din portofoliul Warner Bros Games Vault, ce ne va furniza oportunitatea de a accesa un talent in curs de dezvoltare pentru comunitatea de dezvoltare a jocurilor si sa egaleze abilitati unice si sa experimenteze cu libraria noastra extensiva de proprietati”

Jocul va fi lansat vara asta pe Steam si Steam OS si asteptam sa auzim mai multe detalii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *