rezultateloto.ro

Probabil ca nu exista roman care sa nu fi visat macar o data ca a castigat la loto premiul cel mare. Ce poate aduce un astfel de castig? Unii viseaza sa isi deschida o afacere proprie, altii vor pur si simplu sa renunte la locul de munca si sa aiba independenta financiara asigurata. Este intr-adevar un joc al probabilitatilor si multi se descurajeaza din start cand afla care sunt sansele matematice de castig.

Cu toate acestea, daca ai afla totusi ca exista modalitati prin care iti poti creste sansele de castig? Nu e ca si cum ai primi o garantie ca premiul cel mare va fi al tau la urmatoarea extragere, dar totusi … sanse in plus de castig poate sa insemne si asta.

In continuare iti ofer cateva strategii, cateva sfaturi pe care le-am mai adunat citind articole online si recomandari ale specialistilor, pentru a-ti mai creste putin sansele de a castiga.

  1. Mai multe bilete, mai multe sanse de castig. Aceasta replica pe care probabil ai auzit-o peste tot este intr-adevar valida. Nu ai cum sa castigi daca nu joci, iar cu cat pui mai multe variante, cu atat iti cresc si sansele de a nimeri acea combinatie castigatoare de numere.

Totusi, pastreaza si o limita. Nu transforma jocul la loto in singura ta investitie, ci limiteaza-te la un anumit buget pe care consideri ca ti-l permiti.

2. Alege numerele si nu lasa un sistem automat sa ti le genereze. Chiar si a extrage numere dintr-un bol poate sa iti scada sansele de a castiga.

Fiecare dintre noi are unul sau mai multe numere pe care le considera norocoase. Joaca acele numere si nu lasa hazardul sa iti aleaga combinatia potential castigatoare.

3. Evita numerele consecutive. Chiar daca insiruirea de numere 1, 2, 3, 4, 5, 6 are aceleasi sanse matematice de a fi extrasa ca si oricare alta varianta, este de preferat sa o eviti. La fel sta situatia cu oricare alta combinatie de numere consecutive – daca verifici cateva statistici vei vedea ca rareori au fost extrase mai mult de 3 numere succesive.

In consecinta, alege acele numere pe care le consideri norocoase si evita seriile!

4. Probabil atunci cand iti alegi numerele loto norocoase te gandesti la evenimente deosebite de care ai avut parte in viata. Alegi data unei aniversari, varsta copilului sau numerele despre care zodiacul iti spune ca iti aduc noroc. Daca ar fi sa ne luam dupa ideea ca marea majoritate plaseaza combinatii de numere ce reprezinta date calendaristice, o sansa de castig in plus ar fi adusa si de ideea de a pune combinatii de numere de peste 31.

Suna logic? Luna are 31 de zile, iar numerele de peste 31 sunt jucate mai putin – teoretic sansele de castig cresc astfel, daca joci numere mai mari.

5. Nu alege numere din aceeasi categorie. Mai exact, nu pune pe bilet toate numerele intre 20 si 30, sau 30-40, 10-20 etc.

Daca vei cauta cateva statistici si date despre extragerile anterioare, vei putea observa ca rareori au fost castigatoare mai mult de 3 numere din aceeasi categorie.

6. Nu te limita la un singur joc de loto. Mai mult ca sigur te gandesti la 6 din 49 – intr-adevar acolo se acumuleaza cele mai mari premii. Totusi, acolo si sansa de castig este destul de mica – 1 la aproape 14 milioane.

Incearca-ti norocul si la alte loterii autohtone. La 5 din 40 sansele sunt in jur de 1 la 700.000, iar la Joker sansa de castig la categoria I este de 1 la aproximativ 1.200.000. Mai poti sa incerci de asemenea sa participi online si la loterii internationale.

7. Ajuta-te si de statistici. Atunci cand alegi numerele, te poti ajuta si de bazele de date complexe la care ai acces prin intermediul marelui World Wide Web.

Fie ca tine de sansa, fie ca nu, exista unele numere care apar mai frecvent la extrageri decat altele. Spre exemplu, primele 6 numere, ordonate dupa frecventa de aparitie la loto 6 din 49 sunt:

  • 36 – locul 1 – 186 aparitii
  • 13 – locul 2 – 177 aparitii
  • 33 – locul 3 – 176 aparitii
  • 6 – locul 4 – 173 aparitii
  • 5 – locul 5 – 171 aparitii
  • 48 – locul 6 – 170 aparitii

Aceste date le-am preluat de pe platforma rezultateloto.ro, care poate fi de ajutor in acest sens pentru orice pasionat de loterie.

8. Foloseste-te si de unelte loto pe care ti le propun diverse platforme. Exemplul anterior cu frecventa de extragere a anumitor numere te ajuta sa alegi ceea ce va fi cel mai probabil extras.

Ai de asemenea si alte tipuri de unelte. Chiar daca spuneam la un punct anterior ca nu e indicat sa te bazezi pe combinatii aleatoare de numere, atunci cand nu ai inspiratie sau chef sa analizezi statistici te poti folosi de generatoare automate. De asemenea, exista unele perechi sau triplete de numere care apar mai frecvent – si despre ele poti gasi statistici care sa te ajute cand alegi combinatia de numere pe care pariezi.

9. Acest sfat este oarecum in legatura cu primul – mai multe bilete, mai multe sanse de castig. Nu intotdeauna iti poti permite insa sa plasezi atatea variante cate ti-ai dori. Pentru asta, te poti alatura unui grup de jucatori la loto.

Punand bani la comun si cumparand bilete, sansele de castig cresc. Chiar daca premiul va trebui impartit apoi, mai bine ai un 10% din premiul cel mare, decat deloc.

9. Ajuta-te si de sfaturile pe care le ofera mari castigatori la loterie. Spre exemplu, Richard Lustig este un american care a reusit sa castige premiul cel mare la Powerball de 7 ori. A scris chiar si o carte, in care ofera recomandari celor ce joaca la loto, pentru a-si creste sansele de castig.

Una din acele recomandari este sa joci mereu aceleasi numere. S-au intalnit cazuri in care, dupa ani de-a randul in care un jucator a mers pe aceeasi varianta, in cele din urma a ajuns sa castige.

Chiar daca in esenta este un joc de noroc, iar sansele sunt egale pentru toti participantii – cel putin in principiu – aceste cateva sfaturi te pot ajuta sa atragi mai mult noroc de partea ta si – cine stie? – poate ca vei castiga chiar premiul cel mare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *