replace-your-apple-iphone-5s-cracked-screen.w654Care este cel mai tare smartphone de piata de azi? Cu cele mai populare telefoane de pe piata, pare sa fie HTC One M8, ce a supravietuit cazaturilor care s-au dovedit a fi catastrofice la contemporanii sai, Samsung Galaxy S5 si Iphone 5S.

Echipa de la TechSmartt a facut un test profund, aruncand toate aceste 3 telefoane de la inaltimea taliei, inaltimea capului si de peste cap pentru a vedea cine supravietuieste. Primul care a cedat a fost Iphone 5S. Telefoanele Apple s-au descurcat foarte bine in testele anterioare (probabil ajutate de ecranele relativ mici), dar a aterizat pe fata in acest test, spargandu-se ecranul la inaltimea de peste cap.

De deasupra capului, Samsung Galaxy S5 a fost urmatorul care a cedat, suferind o spartura fatala de ecran in timp ce HTC One inca rezista. Abia dupa ce HTC a cazut de la peste 3m, s-a spart.

Asta inseamna ca HTC One M8 este cel mai tare telefon pe care il puteti cumpara? Nu neaparat, cu toate acestea, dupa cum sustin cei care au testat acest lucru, nu a fost nici o modalitate sa se asigure ca telefoanele au cazut toate in acelasi mod. Dar la HTC One M8. cu carcasa sa de metal ar putea avea un avantaj in fata rivalilor.

1 este cel mai sigur numar

Noul HTC One ar putea fi putin mai mare si mai rafinat decat versiunile anterioare, dar experienta este fundamental aceiasi. Cu toate acestea, este un telefon excelent pentru Android, cu o camera deosebita. Noul HTC One are un ecran de 5 inch, fata de ecranul versiunii anterioare care avea 4.7 inch. Design-ul are in plus mai mult metal, cu colturi mai moi si un speaker frontal mai galagios.

Ecranul principal BlinkFeed, este plin de date „snackable” si primeste o imbunatatire cu mai multe surse si un SDK pentru dezvoltatori.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *