Idei pentru amenajarea camerei de oaspeti

sabaev.ro

Chiar daca stam la casa sau la bloc, la apartament, fiecare dintre noi are rude, prieteni sau cunostinte care la un moment dat pot sa vina in vizita si chiar sa ramana peste noapte. Trebuie amenajata astfel o camera in care sa poata fi primiti, chiar daca asta implica a ceda propriul dormitor pentru ca musafirii sa se poata odihni bine.

In cativa pasi simpli poate fi amenajata o camera de oaspeti confortabila si relaxanta. Nu este nevoie decat de cuverturi de pat, lenjerii, perne, pilote si paturi de calitate si o paleta de culori placuta.

In cazul in care se creeaza o camera speciala pentru oaspeti, aranjata de la bun inceput exact in acest scop, se poate alege si personaliza totul conform cerintelor. De la mobilierul ales si pana la paleta de culori, pana la podea, covoare, lenjerii si asternuturi, totul trebuie selectat in asa fel incat ambientul creeat sa fie unul cat mai placut.

Piesa de mobilier cea mai importanta din intreaga camera va fi patul. Aici trebuie acordata o atentie deosebita, atat in ceea ce priveste salteaua, cat si lenjeriile, pilotele si pernele. Cateva solutii confortabile si eficiente in acest sens pot fi gasite pe Sabaev.ro. Un pat mare, cu o saltea confortabila si lenjerii de calitate din materiale aerisite si antialergice sunt un necesar absolut daca se doreste confort.

Daca s-a luat hotararea asupra lenjeriei, culorii, modelului, trebuie acordata de asemenea atentie si pernelor. Pe langa acele perne mari trebuie sa mai existe si perne de dimensiuni mai mici care sa sprijine bine oaspetii care doresc sa citeasca sau care se vor uita la televizor in momente de relaxare.

Desigur pe langa spatiul destinat pentru odihna va trebui sa mai existe si spatiu de depozitare. Oaspetii vor veni cu haine si bagaje, poate vor ramane mai multe nopti, astfel trebuie sa existe un dulap cu umerase suficiente si cu sertare, iar de o parte si de alta a patului cate o noptiera pentru depozitarea lucrurilor personale de imediata necesitate.

In cazul in care camera destinata oaspetilor are si baie separata, si aici trebuie insistat. Chiar daca oaspetii vor veni cu propriile prosoape, baia poate fi dotata cu astfel de accesorii pentru oaspeti, prosoape de calitate, dar si balsamuri, geluri de dus, sampon sau saruri de baie. Odata pregatite toate aceste lucruri, chiar daca pana la venirea oaspetilor camera este folosita chiar de proprietari, in momentul in care musafirii ajung au asigurat un loc de sedere placut si confortabil.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.