resortCu totii avem propriile idei despre ceea ce inseamna o vacanta grozava. Multi ar considera relaxarea pe o insula tropicala si bronzarea sub razelei soarelui cu un cocktail in mana ca fiind cea mai buna metoda de a scapa de grijile cotidiene.

Dar pentru cei in cautare adrenalinei, sa stai in jurul nisipului, sa stai toata ziua pe un sezlong si sa nu faci nimic, asta nu inseamna relaxare pentru ei. Asa ca daca vrei sa sari dintr-un avion sau sa mergi in cautarea unor valuri uriase, ar trebui sa-ti faci bagajele pentru o excursie in Republica Dominicana sau in Caraibe. Asa ca o vacanta cu multa adrenalina ar putea fi pasul de care ai nevoie sa mergi mai departe.

  • Base Jump la Zakynthos

Locatiile arata ca din cartile cu basme, dar nu lasa privelistea iesita din comun sa te pacaleasca.

Insulele greci ale lui Zakynthos sunt o destinatie turistica cu o vreme minunata si o plaji pitoresti. Unul din multele destinatii populare este plaja Navagio, faimoasa pentru afirmarea navelor de contrabanda ce au naufrgiat pe insula in anul 1983. Locul atrage cautatorii de aventuri din toata lumea, pregatiti si dornici sa faca base jump de pe plaja minunata.

  • Viziteaza Antarctica

Inconjurata de oceanul salbatica, Antarctica este cel mai uscat, rece si vantos contintent, asa ca doar sa fii acolo este o realizare in sine, nementionand pericolele in care ne aventuram fiind pe acel continent.

Daca sunteti in cautare de senzatii tari, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va faceti bagajul si sa va indreptati spre o destintatie la alegere din lumea larga in care puteti sa cautati o activitate ce sa va scoata din viata cotidiana. Puteti sa va dati cu placa de surf pe valuri uriase cat un bloc, puteti sa faceti bungee jumping sau chiar sa va aruncati din avion cu parasuta, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa gasiti locul potrivit.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *