Infinite CrisisInfinite Crisis combina stilul de joc RPG cu strategie pentru a creea un joc multiplayer battle arena (MOBA) free-to-play in universul DC Comics.

„Am putin timp la dispozitie, concizia e esentiala. Universul este variat, desfasoara 52 de realitati unice. In mod colectiv aceste realitati sunt cunoscute ca si Multiverse si dau piept cu anihilarea.

Totul incepe cu cataclismul. La inceput orasele dispar, apoi continentele, in cele din urma disparand intreaga lume. Au fost impartite peste Bleed, taramul dintre realitati. Nici o natiune sau tehnologie nu a putut sa-i opreasca raspandirea, nici macar oamenii lanterna, sau chiar maretia combinata a aliatilor si adversarilor Justice League. Sfarsitul era inevitabil.

A fost pana sa actionez. Eu sunt Nix Uotan si sunt ultimul din Monitors. Puterea si tehnologia rasei mele antice a conservat fiecare univers, separat dar in siguranta. Pana cand mandria ne-a distrus pe noi si aproape universurile.

Datorita evenimentelor, doar recent am inceput sa-mi redobandesc puterile si memoriile. Cu ele am oprit cataclismul, desi cel care a facut asta ramane necunoscut si ascuns. Simt ca, cataclismul a fost doar o batalie intr-un razboi care nu se mai termina, o criza infinita (Infinite Crisis).

Monitorii si Forerunneri nu mai sunt, noi protectori trebuie sa se ridice in locul lor. Puterile mele sunt insuficiente impotriva unor inamici nevazuti. Oamenii cu darul si tehnologia oamenilor mei pot realiza multe. Le ofer Constructul, un ghid si un asistent. Hai sa recrutam eroi si raufacatori din Multiverse pentru a servi ca si Campion.

Toti protectorii trebuie sa combine efortu. Se antreneaza impreuna si se ridica in grad in Trials. Fa asta, si in timp vei ajuta sa determini cursul pe care il va lua razboiul. Impreuna vom termina acest asalt al existentei. „

Aceasta este povestea jocului prezentata pe pagina sa oficiala. Jocul este un MOBA in care sunt inclusi eroi si raufacatori din universul DC. In dezvoltare de dezvoltatorul jocului Lord of The Rings Online, Turbine, jocul detine un numar de nume din universul DC precum Batman, Superman, Wonder Woman si bineinteles Joker. Infinite Crisis o sa fie un titlu free-to-play, ce a vazut o crestere mare in ultimii anii ai jucatorilor de League of Legends, DOTA 2, Heroes of Newerth si Heroes of The Storm.

In ultimile 10, 11 luni de dezvoltare, continutul jocului a crescut drastic in cantitate, acum acesta detine 3 harti, 3 moduri de joc,27 caractere si o cantitate mare de metode de a juca jocul. Apare cate un nou caracter o data la 3 saptamani, iar dezvoltatorii au in plan sa adauge cate un costum nou pentru caractere in fiecare saptamana.

Infinite Crisis se dezvolta pentru PC, si inregistrarile la open beta se pot face pe pagina oficiala a acestuia.  Open beta-ul incepand din 14 Martie.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *