www.superfarmland.com

Atractia pentru tot ceea ce inseamna urban se mentine, insa un numar tot mai mare de romani se indrepta catre mediul rural. Alegerea de a transforma intr-un business profitabil – o mica afacere de familie s-a dovedit a fi una inspirata insa numai pentru cei care au depus efort sustinut si investitii pe masura.

Pentru a veni in sprijinul tuturor celor care au pornit la acest drum, reprezentantii magazinului online superfarmland.com iti ofera o serie de repere in ceea ce priveste investitiile necesare pentru o ferma ce se doreste a fi moderna, iata despre ce este vorba:

 

Uneltele agricole – indispensabile

Intrucat aparatura nu va putea inlocui niciodata mintea si dibacia unui om, atunci cand vine vorba despre o ferma, uneltele agricole au locul lor binemeritat in cadrul acesteia. Putem vorbi despre lopeti, scafe, greble, furci si alte asemenea unelte necesare ingrijirii animalelor, pragatirii hranei acestora si unei multimi de sarcini specifice acestui segment.

 

Folii, plase si prelate

Atunci cand ne raportam la o ferma moderna, nu pot lipsi din peisaj silozurile. Fie ca este vorba despre o ferma ce are drept activitate de baza cresterea plantelor sau unele in care primeaza cresterea animalelor, silozurile isi dovedesc de fiecare utilitatea. Acestea, la randul lor au nevoie de o protectie optima.

 

Ca o demonstratie in acest sens, reprezentantii Super Farm Land pun la dispozitia celor interesati de dotari moderne produse precum: folie de siloz, folia stretch, folia de etansare, plasa pentru protectie siloz, prelata pentru fan, plasa pentru baloti, plasa de protectie Poly Tarp, etc.

Cu scopul de a proteja materiile prime si furajele pentru animale, aceste folii agricultura te vor ajuta in afacere mai mult decat ti-ai imaginat. Acestea vor aduce o contributie notabila la cresterea productivitatii fermei. In cele din urma, un animal caruia i se administreaza furaje pastrate in conditii optime este unul corect alimentat, deci va fi mai putin predispus la afectiunile digestive.

 

Sisteme si echipamente pentru iluminat

Sunt prezente in orice ferma echipata modern, iar utilitatea lor este imposibil de contestat. Solutiile oferite de SuperFarmLand sunt incluse in categoria celor eficiente din punct de vedere energetic, care asigura iluminarea corespunzatoare in mod permanent. Amintim astfel proiectoarele led, sistemele de iluminat pe baza de panouri solare, lumini infrarosii, led-uri si girofaruri pentru utilaje agricole, responsabile cu iluminarea grajdurilor, dar si a altor spatii atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Sistemele de supraveghere video

Pentru ca o astfel de afacere capata proportii destul de mari, proprietarul nu va putea fi mereu prezent acolo pentru a monitoriza tot ce se intampla. In acest context, sistemele moderne de supraveghere video se dovedesc a fi o investitie inteleapta.

Exista posibilitatea de a alege intre camerele video cu infrarosu, cele care se rotesc la 360 de grade sau cele ce pot fi controlate prin intermediul unei conexiuni la internet.

Garduri electrice

Pentru a spori protectia animalelor din perimetrul fermei, un raspuns bun poate fi gardul electric. In afara de rolul sau de a mentine vietuitoarele in perimetrul delimitat, acesta tine la distanta pradatorii si daunatorii. Toate elementele si accesoriile necesare configurarii unui gard electric eficient se regasesc in cadrul magazinului mentionat anterior.

Vei intelege pe deplin utilitatatea acestor dotari in momentul in care te vei confrunta cu tot soiul de situatii ce vor impune identificare unei solutii cat se poate de eficiente. Acestea pot fi vizualizate in cadrul site-ului oficial superfarmland.com de catre cei toti interesati de dotari specifice fermelor moderne.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *