mvc-origins_thumb_1Capcom este unul din publisherii cu jocuri care vor fi afectate de inchiderea serverelor Gamespy de la sfarsitul lui Mai. In timp ce o pereche de jocuri ale companiei din pacate isi vor pierde serviciile online cand GameSpy isi inchide serverele, altele cateva vor fi sau au fost deja salvate.

Intr-o post de pe blog, managerul de comunitate ale celor de la Capcom, Brett Elson, a facut o lista de jocuri ce vor fi afectate de inchiderea serverelor GameSpy. Marvel vs Capcom Origins deja a migrat catre noi servicii si va continua sa fie jucabil fara probleme. Acelasi lucru poate fi spus despre Street Fighter III : Third Strike Online Edition. Lost Planet 3 pe Pc si Playstation 3, intre timp, este in procesul de a fi salvat, desi statisticile si topul leaderboard nu va fi salvat.

Elston a spus ca migratia catre un nou serviciu a inceput deja, asa ca nu anticipeaza inchiderea serverelor, cu toate acestea, datorita schimbarii serverelor, leaderboard-urile si statisticile actuale vor fi resetate.

Doua din jocurile descarcabile ale celor de la Capcom nu vor fi la fel de norocoase. Jocul RTS, Age of Booty si puzzler-ul Flock, isi vor pierde sprijinul online pe toate platformele pana la sfarsitul lunii. In ambele cazuri, Elton a spus ca nu sunt planuri de actualizare sau migrarea acestor titluri la un nou serviciu.

Age of Booty, lansat pe Xbox 360 si Playstation 3 in 2008 si PC in 2009, in timp ce vor fi jucabile offline, si sprijinul LAN va permite versiunii de multiplayer sa traiasca nelimitat. Flock, lansat in 2009 pentru Xbox 360, Playstation 3 si PC, vor fi jucabile offline, dar lucrurile vor depinde de serverele online, cum ar fi de abilitatea de a distribui nivele create in editorul de nivele, in timp ce nu vor mai functiona dupa 31 mai.

Se pare ca multi publisheri au fost afectati de inchiderea serverelor GameSpy.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *